Δύσκολες στιγμές για την Κορίνα Τσοπέη
Showbiz

Δύσκολες στιγμές για την Κορίνα Τσοπέη

Δύσκολες ώρες διανύει η Ελληνίδα εστεμμένη και μετέπειτα ηθοποιός, Κορίνα Τσοπέη.

Ο αδερφός της, ο Βασίλης έφυγε χθες από τη ζωή, μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.
Η Μις Υφήλιος 1964 Κορίνα Τσοπέη είχε πει με δάκρυα στα μάτια πριν ενάμιση μήνα για την αρρώστια του αδερφού της: «Τον γολγοθά που περνάω τώρα με τον Βασίλη τον έχω περάσει και με τον μπαμπά μου, αλλά και με τον άντρα μου. Είναι σαν να βλέπω το ίδιο δράμα σε επανάληψη».
Και με πόνο ψυχής είχε αναφέρει στην espresso:«Δυστυχώς ο Βασίλης έχει φτάσει σε ένα σημείο χωρίς γυρισμό. Και αυτό που με κάνει να κλαίω νύχτα μέρα είναι ότι πονάει σε όλο του το σώμα... Από το καλοκαίρι που είχα ξανάρθει και βρεθήκαμε κατάλαβα ότι ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα. Δεν περίμενα όμως ότι θα τον δω σε τόσο προχωρημένη κατάσταση. Ο ίδιος έχει καταλάβει τα πάντα και αυτό είναι ακόμα πιο άσχημο για την ψυχολογία του. Τις μέρες που έμεινα κοντά του τσακωνόμασταν να πιει λίγο νεράκι, μια γουλιά χυμό».
Τα Χριστούγεννα η Κορίνα Τσοπέη ήρθε στην Ελλάδα για να περάσει τις τελευταίες γιορτές μαζί του και επέστρεψε στο Λος Άντζελες με την ελπίδα ότι ο αδερφός της θα σωθεί από ένα θαύμα… Ο αδερφός της Κορίνας Τσοπέη έφυγε από τη ζωή χθες μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved