Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ θέλει και δεύτερο παιδί!
Showbiz

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ θέλει και δεύτερο παιδί!

 Είναι και οι δύο ηθοποιοί, έχουν αποκτήσει ένα παιδί ήδη αλλά δεν λένε όχι για ένα ακόμα... 

Ο Χρήστος Ζαχαριάδης και η Μαριλού Κατσαφάδου -και οι δύο παιδιά σπουδαίων ηθοποιών του ελληνικού θεάτρου- είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου.

Ο μεν Χρήστος είναι γιος της αγαπημένης Χριστίνας Τσάφου, η δε Μαριλού είναι κόρη του Θοδωρή Κατσαφάδου και της Χριστίνας Βαρζοπούλου, την οποία είχαμε λατρέψει μέσα από τον ρόλο της αδελφής του Σάκη του υδραυλικού (κατά κόσμον Τάσου Χαλκιά) στη σειρά «Λαβ σόρρυ».

Μεγαλωμένοι και οι δύο στα καμαρίνια και στις κουίντες των αθηναϊκών θεάτρων, έχουν ζήσει από πολύ μικροί τις αγωνίες, τα άγχη, αλλά και τις χαρές του επαγγέλματος του ηθοποιού, το οποίο ακολούθησαν χωρίς δεύτερη σκέψη και με μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, ο Χρ. Ζαχαριάδης ανήκει στο δυνατό καστ της πολύ επιτυχημένης παράστασης «Λωξάντρα» που παίζεται στο θέατρο «Βεάκη», ενώ δίνει το «παρών» και στην τηλεόραση μέσα από τον ρόλο του υπαστυνόμου Στάθη Ζερβού στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή».

Οσο για τη Μαριλού, πρωταγωνιστεί με ένα καστ αξιόλογων ηθοποιών στην παράσταση «Ο τρελαντώνης», που παίζεται στο θέατρο «Βέμπο», ενώ πρωταγωνιστεί και στην παράσταση «Πουλιά στον αέρα», που ανεβαίνει στο θέατρο «Αλίκη». Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο με πολιτικό γάμο και λίγους μήνες μετά υποδέχθηκε το πρώτο του παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι. «Είναι ήσυχος, ίσως γιατί και οι δυο μας είμαστε πολύ ήρεμοι και κουλ ως γονείς», λέει στην «R» ο Χρ. Ζαχαριάδης, ο οποίος δεν κρύβει την επιθυμία του να μεγαλώσει την οικογένεια που δημιούργησε με την όμορφη Μαριλού. «Θα ήθελα ακόμα ένα παιδί, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να προγραμματίσεις», λέει ο ίδιος.

Πάντως, ο γιος του, ο οποίος είναι σχεδόν ενός έτους, του έχει πάρει τα... μυαλά. Μάλιστα, ο Χρήστος σκοπεύει να του δώσει το όνομα του πατέρα του, Παναγιώτη. «Είμαι παραδοσιακός και θέλω να του δώσω το όνομα του παππού του, όπως και εγώ έχω του δικού μου παππού, που ήταν σπουδαίος και είμαι περήφανος που έχω το όνομά του», λέει ο γοητευτικός ηθοποιός, ο οποίος μας αποκάλυψε ότι σκοπεύουν με τη σύζυγό του να βαφτίσουν τον μικρό λίγο μετά το Πάσχα.

Σε ό,τι αφορά τα επόμενα επαγγελματικά τους σχέδια, ο Χρήστος Ζαχαριάδης, σύμφωνα με τη Realnews, μετά το τέλος των παραστάσεων της «Λωξάντρας» στην Αθήνα, θα φύγει για περιοδεία με το ίδιο έργο ανά την Ελλάδα, ενώ η Μαριλού Κατσαφάδου έχει ήδη κλείσει να παίξει σε μια θεατρική υπερπαραγωγή με τίτλο «Το δικό μας σινεμά», που ετοιμάζουν οι θεατρικές επιχειρήσεις Μαροσούλη το καλοκαίρι στο ανακαινισμένο «Αλσος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved