Πασίγνωστη ηθοποιός συγκλονίζει: «Είναι η ψυχή μου γεμάτη πόνο.Από τότε που συνέβη αυτό κλονίστηκα»
Showbiz

Πασίγνωστη ηθοποιός συγκλονίζει: «Είναι η ψυχή μου γεμάτη πόνο.Από τότε που συνέβη αυτό κλονίστηκα»

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρεται στο πρόβλημα υγείας της μητέρας της και κάνει μια κατάθεση ψυχής.

Ο λόγος για την Κάτια Δανδουλάκη, η οποία αναφέρεται με πολύ συναισθηματική φόρτιση στην μητέρα της και στο πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Η ίδια εξομολογήθηκε:

«Είμαι πολύ ευγνώμων στη ζωή μου: κι αύριο να 'φευγα, δεν έχω κάτι που δεν έζησα, και το λέω με απόλυτη αποδοχή και ευγνωμοσύνη γι' αυτά που μου έδωσε η ζωή. Αυτό που με τρομάζει είναι το χάσιμο του μυαλού, το οποίο το έχω ζήσει με τη μητέρα μου και είναι τρομερό. Το τέλος έρχεται από εκεί που δεν το περιμένουμε. Μπορείς να συμβιβαστείς με την απώλεια; Είναι η ψυχή μου γεμάτη πόνο. Εχασα φίλους μου από τη μια στιγμή στην άλλη και έπρεπε να συνεχίσω. Ποιος εγώ, που μια ανασφάλεια είχα πάντα: να μη χάσω την αγάπη των δικών μου. Από τη στιγμή που συνέβη αυτό κλονίστηκα. Εχω δουλέψει πολύ με την ψυχή μου τα τελευταία δέκα χρόνια. Εκανα αυτογνωσία ώρες ατελείωτες γιατί εμένα ο πόνος με παρέλυσε. Έφυγαν" ο πατέρας μου, η μητέρα μου, οι φίλοι και όταν έφυγε πια και ο Μάριος, που ήταν τα πάντα για μένα, έπαθα και κατάθλιψη και κολπική μαρμαρυγή, όλα μαζί. Εξοντώθηκα. Εσβησαν οι μηχανές. Εγώ επένδυα πάντα στην αγάπη. Στο επάγγελμα μετά. Οταν μου έμεινε μόνο το επάγγελμα, χωρίς τους ανθρώπους, ταρακουνήθηκα. Δεν με είχα ξαναζήσει έτσι, μου έλεγαν "το θέατρο είναι γεμάτο" κι εγώ δεν ήθελα να βγω στη σκηνή. Δεν ήθελα ούτε να πλυθώ, ούτε να κοιμηθώ, ούτε να δω φίλους, ούτε να μου μιλάς, ούτε να σε βλέπω. Εκεί κατάλαβα ότι έπρεπε να πάω σε γιατρό. Επειδή δούλευα, δεν μπό¬ρεσα να οργανωθώ γρήγορα και έπρεπε να πάρω φάρμακα και συγχρόνως άρχισα και ψυχίατρο και αυτογνωσία. Γι' αυτό μιλάω ανοιχτά για όλο αυτό και λέω ότι πρέπει να πηγαίνετε στον ψυχίατρο, μην κολλάτε στα ταμπού, έχουμε ανάγκη να ανοίγουμε την ψυχή μας κάπου και να μας βοηθάνε. Εγώ ζήτησα αμέσως βοήθεια. Είπα δεν είμαι κανονική, δεν είμαι η Κάτια που ήξερα».

Ανθρωπος της μονιμότητας, ζει από... πάντα στο κέντρο της Αθήνας. Δεν αλλάζει τις συνήθειες της εύκολα, ούτε και το ρυμοτομικό σχέδιο της καρδιάς της.

«Δεν έχω ανάγκη από κάποια σχέση. «Δεν βάζω καινούριους ανθρώπους στη ζωή μου. Δεν προλαβαίνω. Εχω σταθερές ψυχές πάνω στις οποίες ακουμπάω. Αυτοί που έχουν μείνει στον χώρο της καρδιάς μου έχουν πε¬ράσει απ' όλα τα κύματα της ζωής. Και σ' αυτούς μπορώ να ακουμπήσω την ψυχή μου χωρίς να έχω κανένα κράτημα. Δεν προλαβαίνω πια να περάσω άλλα τόσα κύματα με άλλους ανθρώπους. Η ανάγκη μου είναι να περνάω πολύ καλά την καθημερινότητα μου, να μην έχω ίχνος μιζέριας, να έχω χαρά στη ζωή μου και να κάνω όσο περισσότερα ταξίδια μπορώ», λέει στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved