Κώστας Ευριπιώτης: Γενέθλια μέσα στο νοσοκομείο – Η έκπληξη των γιων του (Φωτό)
Showbiz

Κώστας Ευριπιώτης: Γενέθλια μέσα στο νοσοκομείο – Η έκπληξη των γιων του (Φωτό)

Ο Κώστας Ευριπιώτης είχε τα γενέθλιά του χθες και οι δύο γιοι του τού έκαναν μία υπέροχη έκπληξη στο νοσοκομείο, που νοσηλεύεται από την Τσικνοπέμπτη.

Ο ηθοποιός είχε νιώσει μία αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί του διέγνωσαν λοίμωξη του αναπνευστικού και υποβλήθηκε σε φαρμακευτική αγωγή. Ο Κώστας παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης και σύντομα θα πάρει εξιτήριο και θα επιστρέψει στο σπίτι του.

Χθες, Τρίτη 6 Μαρτίου ο ηθοποιός είχε τα γενέθλιά του και έγινε 56 χρονών. Οι δυο υπέροχοι γιοι του, που του μοιάζουν αρκετά και η πρώην σύζυγός του, Βάλια του έκαναν μία έκπληξη στο νοσοκομείο. Μπορεί ο Κώστας Ευριπιώτης να είναι στο νοσοκομείο όμως οι δικοί του άνθρωποι του πήγαν μία σοκολατένια τούρτα και έσβησε το κεράκι του.
Ο ηθοποιός πριν σβήσει την τούρτα, πόζαρε με τους αγαπημένους του ανθρώπους και ο ένας γιος του δημοσίευσε την φωτογραφία στο facebook γράφοντας τα εξής: «Μπαμπά χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα γερός και δυνατός».

Δείτε την φωτογραφία που ανήρτησε ο γιος του στο facebook και την έκπληξη που του έκαναν ανήμερα των γενεθλίων του στο νοσοκομείο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved