Βανδή: Δε φαντάζεστε τι αποκάλυψε για την εικόνα της  - Αυτά είναι τα μυστικά της διατροφής της
Showbiz

Βανδή: Δε φαντάζεστε τι αποκάλυψε για την εικόνα της - Αυτά είναι τα μυστικά της διατροφής της

Η Δέσποινα Βανδή δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για την εμφάνισή της. Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής της αλλά και τη γυμναστική που ακολουθεί

Η Δέσποινα τονίζει ότι δεν κάνει στερητικές δίαιτες και το καλοκαίρι πάντα παίρνει κιλά.

Συγκεκριμένα αναφέρει στο «InStyle»: «Προσέχω τη διατροφή μου. Όχι πάντα βέβαια, γι’αυτό και το καλοκαίρι θα με δεις να παίρνω μερικά επιπλέον κιλά. Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα ξεφύγει. Ωστόσο, δεν ζω σε μια υστερική κατάσταση. Αν βγω έξω για φαγητό θα φάω ότι μου αρέσει. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν τρώω κρέας. Βέβαια, δεν μπορώ να γίνω vegan, αν και καταλαβαίνω τη φιλοσοφία τους. Για μένα είναι δύσκολο. Έχω κόψει το κρέας, έχω περιορίσει αρκετά το λευκό, προτιμώ να τρώω περισσότερο φρούτα, λαχανικά και όσπρια και έχω κόψει δια ροπάλου τις επεξεργασμένες τροφές.».

Και τονίζει:Όταν είμαι πιο χαλαρή, προπονούμαι τέσσερις φορές την εβδομάδα. Κάνω κυκλική προπόνηση, αλλά έχω δοκιμάσει και μου αρέσουν πολλά πράγματα. Μου αρέσει να κάνω πράγματα που να μην βαριέμαι. Η γυμναστική μου αρέσει όχι τόσο για την εικόνα μου, όσο για την ευεξία που μου προσφέρει. Είμαι πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου όταν γυμνάζομαι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved