O Tανιμανίδης και η Μπόμπα μαζί στην τηλεόραση
Showbiz

O Tανιμανίδης και η Μπόμπα μαζί στην τηλεόραση

Το «χαμηλό βαρομετρικό» στην τηλεθέαση του «Survivor: Ελλάδα-Τουρκία» δεν έχει φέρει μεγάλο πονοκέφαλο μόνο στα στελέχη του Σκάι, αλλά και στον παρουσιαστή του προγράμματος Σάκη Τανιμανίδη, που, όπως λέγεται, δεν θέλει άλλο να ταυτίζονται το όνομα του και η τηλεοπτική καριέρα του με τις παραγωγές του Τούρκου τηλεοπτικού παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον του δημοφιλούς Σάκη, θέλει να απεμπλακεί από προγράμματα τύπου reality επιβίωσης ή talent shows, των οποίων τα δικαιώματα έχει ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός. Πρόθεση του γνωστού παρουσιαστή είναι να κάνει ξανά κάτι που αγαπά ιδιαίτερα και στο παρελθόν του έφερε τεράστια επιττυχία: τα ταξίδια ανά τον κόσμο!

Αυτό δεν σημαίνει, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές, ότι θέλει να αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις, απλώς να αλλάξει το τηλεοπτικό του... μενού, καθώς το ίδιο «φαγητό» είναι πολύ φυσικό να το βαριέται κανείς! Από την άλλη, ο παρουσιαστής γνωρίζει καλά ότι τα realities τύπου «Survivor» κάνουν το μεγάλο «μπαμ» στην τηλεθέαση και αργά ή γρήγορα... ξεφουσκώνουν, όπως έγινε με το «Βig Brother» στον ΑΝΤ1 και με άλλες παραγωγές «εγκλεισμού». Αντιθέτως, δουλειές όπως το «World party», που έκαναν τον ίδιο και τον συμπαρουσιαστή του Γιώργο Μαυρίδη γνωστούς στο πανελλήνιο, είναι προγράμματα «κλασικά». Συν το γεγονός ότι ο Τανιμανίδης θεωρείται αυθεντία σε αυτού του είδους ης εκπομπές, τις οποίες οργανώνει ο ίδιος από την πρώτη έως την τελευταία λεπτομέρεια.

Ιδανικό ταίρι

Ο Σάκης έχει βρει το ιδανικό τηλεοπτικό ταίρι, σύμφωνα με την espresso, που δεν είναι άλλο από τη σύντροφο του και στη ζωή Χριστίνα Μπόμπα, με την οποία έτσι κι αλλιώς ταξιδεύουν σε όλον το κόσμο και στην προσωπική ζωή τους! Ο Τανιμανίδης και η σύζυγος του πρόκειται να ζήσουν το δικό τους «World party», πιθανότατα από τη νέα σεζόν, οπότε θα έχει ολοκληρωθεί το «survivor», και, εκτός απρόοπτου, στην τηλεοπτική στέγη που φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια τον Πόντιο παρουσιαστή. Μαζί με τη Χριστίνα του, που επίσης λατρεύει τα ταξίδια, λοιπόν, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους μπροστά στην κάμερα, παρουσιάζοντας έναν νέο κύκλο της ταξιδιωτικής εκπομπής που αγαπήθηκε από το κοινό και προβαλλόταν για τέσσερα χρόνια, αρχικά στην ΕΡΤ3 και έπειτα στον Alpha. Ο πανέξυπνος παρουσιαστής κατάφερε τελικά να ανοίξει την πόρτα του θε­άματος στην αγαπημένη του, που η αλήθεια είναι ότι ο φακός την αγαπά! Της βρή­κε δουλειά, και μάλιστα την καλύτερη: Μα­ζί του παντού! Στο σπίτι, στη δουλειά, μα­ζί και στο «world party» της ζωής τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved