Η Χριστίνα Παπαδέλη φροντίζει τον ασθενή Χρήστο Μάστορα
Showbiz

Η Χριστίνα Παπαδέλη φροντίζει τον ασθενή Χρήστο Μάστορα

Άρρωστος ο Χρήστος Μάστορας και η Χριστίνα Παπαδέλη σε ρόλο...νοσοκόμας.

Κλειστό έμεινε το βράδυ του Σαββάτου το νυχτερινό κέ­ντρο όπου εμφανίζονται οι Μέλισσες και η Τάμτα. Κι αυτό διότι ο frontman του επιτυχημένου συγκροτήματος Χρήστος Μάστορας περνάει δύσκολες ώρες, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση βοριάς μορφής.

Η επιχείρηση μάλιστα προχώ­ρησε σε σχετική ανακοίνωση, ενώ το θέμα συζητήθηκε και στο «Ελα χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μέσα στο socializing που έκα­να χθες στο μαγαζί όπου διασκέ­δαζα, έμαθα πως το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται οι Μέλισσες το βράδυ του Σαββάτου δεν λειτούργη­σε» είπε αρχικά ο συνερ­γάτης της εκπομπής Κων­σταντίνος Βασάλος.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία αναφέρθηκε σε τυχαία συνά­ντηση που είχε με μέλος του γκρουπ το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας: «Εγώ ήμουν στην Ερμού χθες και συνάντησα τον Κώστα Μαυρογένη, που εί­ναι στο συγκρότημα, και αφού τα είπαμε λίγο του λέω καλή δουλειά το βράδυ στο μαγα­ζί... Δεν μου το αρνήθηκε» εί­πε χαρακτηριστικά, συμπλη­ρώνοντας, ότι στην πορεία τα δεδομένα άλλαξαν και το κέ­ντρα τελικά έβγαλε ανακοί­νωση ότι δεν θα λειτουργήσει λόγω της βαριάς ίωσης του Χρήστου Μάστορα.

Το βέβαιο, σύμφωνα με την espresso, είναι ότι δίπλα του αυτές τις δύσκολες ώρες ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα έχει την αγαπημένη του Χριστί­να Παπαδέλη. Μπορεί το ζευγά­ρι να μην επιβεβαιώνει τη σχέση του, που έχει γίνει γνωστή εδώ και πολύ καιρό, αλλά οι πληροφορίες τους θέλουν πιο δεμένους από ποτέ και πάντα ερωτευμένους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved