To άγνωστο δράμα της Μπαλτατζή – Ο χαμός του αδερφού της και η ερώτηση που την έφερε σε δύσκολη θέση
Showbiz

To άγνωστο δράμα της Μπαλτατζή – Ο χαμός του αδερφού της και η ερώτηση που την έφερε σε δύσκολη θέση

Είναι µια από τις πολλά υποσχόµενες τραγουδίστριες της νέας γενιάς, όµως ελάχιστα γνωρίζουµε για τη ζωή της.

Η Πέννυ Μπαλτατζή, που µας έκανε να αγαπήσουµε το swing και να λατρέψουµε τις διασκευές παλιών αγαπηµένων κοµµατιών, αυτοσυστήθηκε στο κοινό στις αρχές του 2010, µε το συγκρότηµα Penny And The Swingin’ Cats.

Οι άνθρωποι, όµως, που γνωρίζουν πως το κορίτσι µε την εκκεντρική εµφάνιση και τη µελωδική φωνή είναι παντρεµένη και πως µακριά από τις µουσικές σκηνές όπου εµφανίζεται είναι µια υποδειγµατική σύζυγος και µια εξαιρετική µαγείρισσα, είναι ελάχιστοι! Και μπορεί πάντα να την βλέπουμε με χαμόγελο όμως πίσω από αυτό υπάρχει και ένα κεφαλαίο στη ζωή της που την στιγμάτισε.

Όταν σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People ρωτήθηκε πότε ήρθε σε δύσκολη θέση από μια ερώτηση, εκείνη απάντησε: «Παλιά, όταν με ρώτησαν για τον θάνατο του αδελφού μου πριν από συναυλία σε μια επαρχιακή πόλη.
Η κοπέλα ήταν γνωστή του και επέμενε να μάθει πώς μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά όταν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Ενώ ήμουν ευγενική εκείνη προσπαθούσε να «ψαρέψει» διάφορα. Η αδιακρισία της με εκνεύρισε», είπε ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφέρει σχετικά.

«Είναι το όνομα του αδελφού μου που τον έχασα πριν τρεισήμισι χρόνια απ΄ το τίποτα και θα το κάνω στα πλευρά. Το έχω φιλοσοφήσει αρκετά, με πολύ αυτομαστίγωση, αλλά κατάλαβα ότι ο άνθρωπος για να επιβιώσει συναισθηματικά, νοητικά, και γενικά απ’ όλες τις πλευρές και γενικά ο εγκέφαλος για να καταφέρει να λειτουργήσει ξανά -γιατί ο εγκέφαλος λειτούργει με ρουτίνες- πρέπει να προχωρήσεις. Βλέπω έναν άνθρωπο κάθε μέρα, τον ξέρω, χαίρομαι που τον βλέπω. Όταν όμως σταματήσω να τον βλέπω μπερδεύομαι, που πήγε; Αν με ρωτούσες πριν συμβεί αυτό τι θα έκανα αν έχανα τον αδελφό μου, θα σου έλεγα ότι θα μου φορούσαν αυτό το ωραίο το πουκάμισο και θα με έστελναν στο δρομοκαΐτειο.

Με τον αδελφό μου έχω ζήσει πάρα πολύ ωραίες στιγμές, αγαπιόμασταν πάρα πολύ , ήμασταν ίδιοι και είπα ότι ήταν να ζήσουμε μαζί αυτά τα χρόνια. Οι στιγμές μέσα σε αυτά τα χρόνια ήταν όλες όμορφες και ήταν ένα μοιραίο γεγονός . Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται αναίσθητο αλλά δεν έχω νιώσει την απουσία του, τον έχω μέσα μου και τον κουβαλώ παντού. Στην αρχή υπήρχε μια παράνοια γιατί τον έβλεπα κάθε μέρα για οκτώ μήνες στον ύπνο μου, και υποχρεώθηκα να πάω σε υπνοθεραπεύτρια. Τον βλέπω ακόμα μια στο τόσο, πρόκειται όμως για πολύ ωραία όνειρα, τρυφερά. Ήταν ο καλύτερος μου φίλος που τύχαινε να είναι αδελφός μου…», είχε δηλώσει στο musiccorner.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved