Γιατί εξαφανίστηκε η Ειρήνη Μερκούρη;
Showbiz

Γιατί εξαφανίστηκε η Ειρήνη Μερκούρη;

Η Ειρήνη Μερκούρη απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και τον χώρο του τραγουδιού στο πικ της καριέρας της. 

Πριν δυόμιση χρόνια παντρεύτηκε και αποφάσισε ν' αφοσιωθεί στον σύζυγό της. Αυτό το διάστημα, οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι πολύ λίγες και σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ειρήνη Μερκούρη προσπαθεί και πάλι να βρει τον εαυτό της, καθώς ν' αντιμετωπίσει ένα μεγάλο πρόβλημα με την υγεία της, αλλά και μια δικαστική διαμάχη, καθώς, όπως υποστήριξε η ίδια σε συνέντευξή της κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν το όνομά της και έβγαλαν πολλά λεφτά.

«Πιστεύω πως ζω από θαύμα. Τελείωνε η ζωή μου. Πέθαινα. Μόνο ένας άνθρωπος που το έχει βιώσει μορεί να το καταλάβει. Επί ένα μήνα είχα μια κύστη που, ευτυχώς, δεν ήταν καρκίνος, αλλιώς θα είχα πεθάνει δυο μέρες μετά την εγχείρηση. Τελείωνα» είχε πει σε συνέντευξή της σχετικά με το πρόβλημα της υγείας της.

Τα προβλήματα για την τραγουδίστρια όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς ανακάλυψε πως μάνατζερ έκλεινε δουλειές για εκείνη, παίρνοντας μεγάλα χρηματικά ποσά. Μάλιστα, έκανε μηνύσεις και αγωγές προκειμένου να καθαρίσει το όνομά της».

Σύμφωνα με τον αδελφό της, η μεγάλη επαγγελματική και οικονομική καταστροφή ήρθε για την Ειρήνη Μερκούρη, όταν εκπομπή είχε κάνει ένα θέμα για την εμφάνισή της και υποστήριζε πως έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις και έχει κατάθλιψη. Αυτό, σύμφωνα με εκείνον, είχε ως αποτέλεσμα να μην χτυπάει το τηλέφωνό της για καμία δουλειά. Αυτό, ήταν κάτι που της κόστισε, καθώς είχε πάρει ένα δάνειο 750.000 ευρώ και εξαιτίας αυτού μπήκε στον νόμο Κατσέλη.

Πηγή: ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved