Αγγελόπουλος-Παπαδημητρίου: Έγιναν μάρτυρες σε θαύμα στους Αγ. Ισιδώρους στο Λυκαβηττό
Showbiz

Αγγελόπουλος-Παπαδημητρίου: Έγιναν μάρτυρες σε θαύμα στους Αγ. Ισιδώρους στο Λυκαβηττό

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ντορέτττα Παπαδημητρίου είδαν ένα θαύμα με τα ίδια τους τα μάτια.

Ανήμερα της Σταυροπροσκυνήσεως μια 30χρονη γυναίκα με αυτοάνοσο, που της δημιουργούσε κινητικά προβλήματα στο δεξί της πόδι, περπάτησε μετά το σταύρωμα με τον θαυματουργό Σταυρό από τον πατέρα Δημήτριο.

Ακολούθησαν χειροκροτήματα από τον κόσμο και ρίγη συγκίνησης βίωσαν τόσο η ίδια η 30χρονη όσο και οι υπόλοιποι πιστοί. Ο πατέρας Δημήτριος διάβαζε τον Τίμιο Σταυρό μέχρι τις 4 τα ξημερώματα, καθώς ο κόσμος ξεπέρασε τις 8.000. Ανάμεσα στους πιστούς που βίωσαν ρίγη συγκίνησης βλέποντας το θαύμα μπροστά στα μάτια τους και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μαζί του και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που οι φήμες τους θέλουν εδώ και καιρό να είναι ζευγάρι. Η εμφάνιση τους ωστόσο στο Ιερό Ναό δείχνει ότι οι δυο τους έχουν μια πολύ στενή σχέση. Ντυμένοι απλά, βρέθηκαν ανάμεσα στους εκατοντάδες πιστούς περιμένοντας υπομονετικά την ευλογία από το θαυματουργό Σταυρό από τον πατέρα Δημήτριο.

Μάλιστα, η Ντορέττα που είχε τα μαλλιά της πιασμένα και ήταν ντυμένη απλά, βούρκωσε αντικρίζοντας τη γυναίκα που περπάτησε, ενώ σε κάποια στιγμή συνομίλησαν, κάτι που δείχνει ότι πιθανόν οι δύο γυναίκες να γνωρίζονται, σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν.

Ο Γιώργος, όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, έχει το οφείλει στο Θεό, αφού από εκεί αντλεί την ψυχική δύναμη που χρειάζεται. Πέρυσι, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Ισιδώρου του Πηλουσιώτου, ο Γιώργος βρέθη­κε στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό και προσκύνησε την εικόνα, η οποία, όπως λένε αρκετοί πιστοί, έχει κάνει πολλά θαύματα. Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής του «Τατουάζ» έμεινε εκεί μέχρι το ξημέρωμα για να βοηθήσει τον πα­τέρα Δημήτριο και να φροντίσει τους χιλιάδες πιστούς που βρέθηκαν εκεί, ενώ αφιέρωσε το έπαθλο του στην Παναγία. Έτσι έγινε και την Κυριακή της Σταυροπροσκυνή­σεως φέτος, μόνο που τώρα δεν πήγε μόνος, αλλά με την Ντορέττα Παπαδη­μητρίου. Και αυτή τη φορά ο Ντάνος έμεινε εκεί όλη τη νύχτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved