Τανιμανίδης - Μπόμπα: Πάσχα σε κλίμα τροπικό - Είναι μαζί στον Άγιο Δομίνικο (photos)
Showbiz

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Πάσχα σε κλίμα τροπικό - Είναι μαζί στον Άγιο Δομίνικο (photos)

O Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα περάσουν μαζί τις ημέρες του Πάσχα σαν ζευγάρι.

Λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του, ο Σάκης καλέιται να είναι στη Δομινικανή Δημοκρατία αφού το Survivor είναι ακόμη on air. Έτσι η αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα δεν θα μπορούσε να μην είναι δίπλα του αυτές τις ημέρες, κι έχει ήδη αποβιβαστεί στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, η όμορφη influencer μοιράζεται στιγμές της με τους χιλιάδες followers της και σίγουρα προκαλεί συναισθήματα... ζήλιας.

Η διάθεσή τους είναι στα ύψη, ενώ βλέποντας κανείς τις αναρτήσεις τους θα έλεγε ότι εκτελούν χρέη τουριστικού οδηγού. Η Χριστίνα, όμως, δεν πήγε μόνη στην Καραϊβική, αλλά με την αδερφή της Ελίνα, προκειμένου να είναι κι εκείνη κοντά της αυτές τις άγιες ημέρες. Εξάλλου ο Σάκης έχει καθημερινά γυρίσματα για το Survivor, οπότε η συντροφιά της αδερφής της θα είναι πολύτιμη.

Κεφάλαιo reality shows

H φετινή σεζόν θα είναι πιθανώς η τελευταία για το reality επιβίωσης, και κατ’ επέκταση και για τον παρουσιαστή. Άλλωστε, οι φήμες ότι ο Σάκης επιθυμεί να απεμπλακεί από τα realities είναι έντονες. Μην ξεχνάμε ότι η επιστροφή του World Party είναι πολύ κοντά στην υλοποίηση…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved