Πάσχα σε εξωτικά νησιά για τους Έλληνες celebrities! (photos)
Πάσχα σε εξωτικά νησιά κάνουν οι επώνυμοι!
Κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, οι celebrities, ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και ξεκίνησαν τα ταξίδια.
Κάποιοι βρέθηκαν στα νησιά Γκαλαπάγκος, ένα σημείο της Γης που φιλοξενεί διάφορα αξιοσημείωτα είδη πανίδας, όπως η γιγάντια χερσαία ιγκουάνα, η πράσινη χελώνα των Γκαλαπάγκος και πολλά σπάνια πτηνά.
Κάποιοι άλλοι, προτίμησαν να μοιραστούν μαζί μας φωτογραφίες μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψουν το που βρίσκονται.
Η Ελένη Μενεγάκη και η Ζέτα Μακρυπούλια, είναι δύο από τις παρουσιάστριες που περνούν τις ημέρες του Πάσχα τους σε υπέροχους προορισμούς.
Ποιοι άλλοι ταξίδεψαν και μας ενημέρωσαν μέσω των social media;
Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:
Ζωγραφίζει στην άμμο η Ελένη Μενεγάκη
Το πρωί της Τετάρτης η Ελένη δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από τις διακοπές της, στην οποία ποζάρει ξαπλωμένη στη λευκή άμμο. Όπως συνηθίζει κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, η παρουσιάστρια του Alpha μαγνητοσκοπεί τις εκπομπές της και την... «κοπανάει» οικογενειακώς.
Η όμορφη Ζέτα, έδειξε στους followers της στα social media ένα βίντεο από το εντυπωσιακό μπαλκόνι του δωματίου της στον εξωτικό προορισμό, το οποίο περιβάλλεται από τιρκουάζ νερά.
Λίγο μετά, πόσταρε άλλη μία φωτογραφία της στο Instagram!
Πάσχα στα νησιά Γκαλαπάγκος κάνουν η Μαρίνα Βερνίκου και ο σύζυγός της μαζί με τα παιδιά τους. Όπως είναι γνωστό, η φωτογράφος, η οποία ξέρει καλά τον τρόπο να «αιχμαλωτίζει» με τον φακό της μαγικές εικόνες, βρέθηκε στο αρχιπέλαγος της Δημοκρατίας του Ισημερινού, στη βορειοδυτική πλευρά της Νοτίου Αμερικής.
Τα παιδιά παίζουν με τα πουλιά του νησιού, ενώ η Μαρίνα βρήκε ευκαιρία για να τραβήξει πολλές φωτογραφίες.
Στα ξένα βρέθηκε και η έγκυος Δούκισσα Νομικού, η οποία αποκάλυψε πρόσφατα ότι μετά τον γιο της Σάββα, ο «πελαργός» θα φέρει στο σπιτικό της ένα κοριτσάκι. Η παρουσιάστρια, πάντως, έκανε τη διαφορά και αποκάλυψε την τοποθεσία της... το Ντουμπάι.
Εκεί βέβαια βρέθηκε λίγες ημέρες πριν, αφού το Πάσχα θα το περάσει στη Μύκονο!
Η Δούκισσα Νομικού μάλιστα έκανε και το πρώτο της μπανάκι!