Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Σερβετά! Έκανε Ανάσταση στο νοσοκομείο (photos)
Showbiz

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Σερβετά! Έκανε Ανάσταση στο νοσοκομείο (photos)

Μπορεί για τους περισσότερους οι ημέρες αυτές να είναι όμορφες και γιορτινές, για τον Γιάννη Σερβετά όμως η χθεσινή βραδιά της Ανάστασης ήταν αρκετά δύσκολη.

Ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη και ένα από τα βασικά μέλη της παρέας των Ράδιο Αρβύλα βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του.

Ο ίδιος, με το γνωστό του χιούμορ, ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή του, θέλησε να διακωμωδήσει τις καταστάσεις και ανέβασε φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο και μάλιστα την ώρα που πρόκειται να μπει για ακτινογραφία.

Όπως ο ίδιος ο Γιάννης Σερβετάς ενημέρωσε τους followers του στο Instagram προκειμένου να τους καθησυχάσει, πρόκειται για μία ίωση που τον ταλαιπωρεί, χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Φυσικά, ούτε στον ίδιο ούτε όμως και στους δικούς του ανθρώπους είναι και πολύ ευχάριστο ό,τι συνέβη αφού αντί να βρίσκεται σε κάποιο αγαπημένο του μέρος, με τους δικούς του ανθρώπους να απολαμβάνει την παραδοσιακή μαγειρίτσα και άλλα πασχαλινά εδέσματα, ήταν αναγκασμένος να βρίσκεται σε ένα νοσοκομείο με πόνους και την αγωνία να μάθει τι τού συμβαίνει ώστε να αναρρώσει σύντομα.

Από εμάς κάθε ευχή να γίνει σύντομα καλά.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος μέσα από το νοσοκομείο όπου βρέθηκε χθες το βράδυ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved