Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνια φωτογραφία της ως μαθήτρια (photos)
Showbiz

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνια φωτογραφία της ως μαθήτρια (photos)

Tην Αλίκη Βουγιουκλάκη την έχουμε απολαύσει ως κινηματογραφική μαθήτρια στα «Χτυποκάρδια στο θρανίο» και στην ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο».

Ωστόσο, τώρα, την βλέπουμε και ως πραγματική μαθήτρια, αφού ο δημοσιογράφος Άρης Λουπάσης φρόντισε γι’ αυτό. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την Αλίκη να ποζάρει μαζί με τις υπόλοιπες συμμαθήτριές της και τους συμμαθητές της στον προαύλιο χώρο του σχολείου τους, στην περιοχή της Κατοχής.

«Η Αλίκη σε μια από τις σπάνιες φωτο της, μαθήτρια στην Δ' τάξη του Δημοτικού στη Σχολή Σαλβανου στο κέντρο της Αθήνας την σχολική περίοδο 1943-44. Μια χρονιά που "στιγματισε" με τον πιο σκληρό τρόπο την μικρή Αλίκη με τον θάνατο του Πατέρα της δικηγόρου Ιωάννη Βουγιουκλάκη την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1944. Είχε διατελέσει και Νομάρχης Τρίπολης από το 1941-43 όπου έμεινε εκεί όλη η οικογένεια και με τον χαμό του η μητέρα της Εμυ αναλαμβάνει πλέον την ανατροφή της Αλίκης και των δύο μικρότερων αδερφών της Αντώνη και Τάκη, σε μια μονοκατοικία κοντά στον σταθμό Λαρίσης», έγραψε ο ίδιος.

Δείτε την φωτογραφία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved