Η Φαίη Σκορδά λατρεύει τους γιους της – Οι φωτογραφίες της με εκείνους πρωταγωνιστές (photos)
Showbiz

Η Φαίη Σκορδά λατρεύει τους γιους της – Οι φωτογραφίες της με εκείνους πρωταγωνιστές (photos)

H Φαίη Σκορδά είναι μια υπερήφανη μητέρα, ρόλο που αγαπά και έχει πολλές φορές δηλώσει ότι είναι πρωταρχικός στη ζωή της.

Μάλιστα, σε συνέντευξή της στον Θέμη Γεωργαντά είχε ξεκαθαρίσει ότι ανέκαθεν επιθυμούσε τη δημιουργία οικογένειας, ενώ αν μπορούσε θα ήθελε να έχει πέντε παιδιά, αφού για εκείνη τα παιδιά είναι πηγή ευτυχίας.

Μπορεί, όμως, να μην έχει πέντε αλλά δυο, ωστόσο την κάνουν χαρούμενη στο έπακρον. Ο Δημήτρης και ο Γιάννης Λιάγκας, από τον γάμο της με τον γνωστό παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα είναι οι πρωταγωνιστές της, τα πλάσματα που εκείνη βάζει πάνω από όλους και από όλα.

Η Φαίη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς όμορφες στιγμές μαζί τους από δραστηριότητές τους στην πόλη, στην φύση, στον κινηματογράφο ή περιμένοντας το σχολικό.

Παρά την απαιτητική καθημερινότητά της και το αυξημένο επαγγελματικό της πρόγραμμα, βρίσκει πάντοτε χρόνο για τους άντρες της ζωής της, όπως συχνά τους αποκαλεί, και το αποτέλεσμα βρίσκεται στις παρακάτω φωτογραφίες δια χειρός Φαίης Σκορδά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved