#INSTADAILY: Οι αναρτήσεις των Ελλήνων celebrities που μας «κέντρισαν» το ενδιαφέρον σήμερα (photos)
Showbiz

#INSTADAILY: Οι αναρτήσεις των Ελλήνων celebrities που μας «κέντρισαν» το ενδιαφέρον σήμερα (photos)

Οι celebrities αγαπούν το Instagram κι εμείς μαζέψαμε τα posts που μας τράβηξαν την προσοχή για σήμερα και σας τα παρουσιάζουμε.

Τι δουλεία έχει ένας σκύλος πάνω στο τιμόνι; Ρωτήστε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, της οποίας ο σκύλος είναι λίγο «παρανοϊκός», όπως εκείνη αναφέρει.

Ο Γιώργος Μανίκας με τον γιο του βρίσκονται εκτός Αθηνών και περνούν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί, αφού πατέρας και γιος έχουν μια πολλή δυνατή σχέση και περνούν υπέροχα οι δυο τους. Το πού βρίσκονται αποκαλύπτεται στην φωτογραφία που ακολουθεί.

Η Έλενα Παπαρίζου εξέφρασε με ένα γλυκό της post την αγάπη της προς την μητέρα της, με τις δυο τους να ποζάρουν αγκαλιασμένες και με χαμόγελα στα πρόσωπά τους. Μπορεί η Έλενα να δήλωσε ότι έχει τον χαρακτήρα του πατέρα της, ωστόσο είναι γυναίκα και όπως ανέφερε θέλει να γίνει σαν την μητέρα της μεγαλώνοντας!

Η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται σε ένα μέρος που σίγουρα μας έκανε να ζηλέψουμε, αφού μπορεί να κάνει κάποια επαγγελματική της δραστηριότητα, αλλά η τοποθεσία της είναι πανέμορφη.

Η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να μας δείξει το πρώτο μπουκέτο λουλουδιών που της προσέφερε ο γιος της Σάββας, ενώ εκείνη με το κατάλληλο emoji έδειξε τη συγκίνησή της. Απόλυτα λογικό, αφού κάθε μητέρα που λαμβάνει κάτι τόσο γλυκό από το παιδάκι της μόνο συγκίνηση και χαρά μπορεί να αισθανθεί!

Η Δέσποινα Βανδή μας απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο ωραία γυναίκα είναι με ένα «κλικ» που ταιριάζει σε μια… DeVa. H Κατερίνα Καινούργιου και η Ναταλία Γερμανού, από την άλλη, ένιωσαν μοντέλα, ποζάροντας σαν άλλες stars της πασαρέλας, όπως και η Βίκυ Κάβουρα, της οποίας το σώμα είναι εξαιρετικά… εξαιρετικό με ένα μαγιό που της τονίζει τις καμπύλες της.

Τέλος, ο Σάββας Πούμπουρας φαίνεται ολίγον στεναχωρημένος και ο λόγος που συμβαίνει αυτό στην ακόλουθη gallery.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved