Παλαιολόγου-Χατζάκης: Τα πρώτα τρυφερά τετ-α-τετ τους μπροστά στον φακό! (photos)
Showbiz

Παλαιολόγου-Χατζάκης: Τα πρώτα τρυφερά τετ-α-τετ τους μπροστά στον φακό! (photos)

Τον απόλυτο έρωτα βιώνουν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Σωτήρης Χατζάκης εδώ και λίγο καιρό. 

Μέχρι πρότινος, οι δυο τους κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν ομως, πριν από περίπου ένα μήνα, έγινε γνωστό ότι απολαμβάνουν έναν μεγάλο έρωτα, διαπιστώσαν πως θα ήταν μάταιο να παίζουν... κυνηγητό με τους παπαράτσι και τις κάμερες. Έτσι, στην πρόσφατη παράσταση που είχε εκείνη στο θέατρο Άλμα όπου ανεβαίνει η παράσταση "Το τρίτο στεφάνι" σε μορφή μονολόγου όπου ερμηνεύει η ίδια, εκείνος δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της. Μάλιστα, όταν τελείωσε η παράσταση, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έσπευσε στο καμαρίνι της πρωταγωνίστριας για να την αγκαλιάσει με τρυφερότητα και να της δώσει το πρώτο γλυκό φιλί, συγχαίροντάς την για την υπέροχη ερμηνεία της.

Κάτι που ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε, με τους δυο τους να δείχνουν πραγματικά ευτυχισμένοι και χωρίς καμία διάθεση να κρατήσουν αποστάσεις όπως θα έκαναν άλλοι στη θέση τους.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες και μάλιστα εκείνη σε συνέντευξή της μίλησε πρώτη φορά για αυτόν τον έρωτα που δείχνει να την έχει συνεπάρει. «Το «είμαστε μαζί» χωράει στο «συγκατοικούμε»! Για την ώρα περνάμε αρκετά βράδια μαζί. Ο Σωτήρης είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος του θεάτρου μας και ένα υπέροχο πλάσμα, γοητευτικό, πανέξυπνο» είπε η ηθοποιός για τον σύντροφό της, χωρώντας σε λίγες λέξεις όλα τα δυνατά συναισθήματα που νιώθει για εκείνον. Δείτε στην gallery τις πρώτες φωτογραφίες τους σε τρυφερές στιγμές τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved