Πάνος Ζάρλας:Τραγική ειρωνεία!Το έπαθλο που δεν πρόλαβε να χαρεί και η κίνηση της μητέρας του (Pics)
Showbiz

Πάνος Ζάρλας:Τραγική ειρωνεία!Το έπαθλο που δεν πρόλαβε να χαρεί και η κίνηση της μητέρας του (Pics)

Πάνος Ζάρλας: Με πόνο ψυχής και βαριά θλίψη συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στο χαμογελαστό παιδί που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ «Power Of Love».

Ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου. Ήταν περίπου 02:00 τα ξημερώματα ανήμερα των γενεθλίων του, όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της, στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου.

Η μηχανή έπεσε με ταχύτητα στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα ο 28χρονος να σκοτωθεί ακαριαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ShowTime Cy, ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι δεν πρόλαβε να χαρεί το έπαθλο των 10.000 ευρώ που κέρδισε αφού λίγες ημέρες πριν του παραδοθεί, έφυγε από τη ζωή.


Η Μαρία Μπακοδήμου συντετριμμένη από τον χαμό του πρώην παίκτη του Power of love το μεσημέρι της Τετάρτης τον αποχαιρέτησε μέσα στο σπίτι της αγάπης!

«Ήρθα εδώ για να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που αγαπήσαμε. Τα γυρίσματά μας γίνονται μέρες πριν, σήμερα είναι η επόμενη μέρα του χαμού του Πάνου Ζάρλα. Τον Πάνο τον αγαπήσαμε μέσα από αυτό το σπίτι που ήταν ο δήμαρχός του, τον ζήσαμε μισό χρόνο. Μας έδωσε το φως του, την καλή του ενέργεια, την καλοσύνη του…», είπε η παρουσιάστρια.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε την συγκλονιστική κίνηση της μητέρας του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved