Πάνος Ζάρλας: H φωτογραφία που «ανέβασε» η Μιζεράκη 20 μέρες μετά το θάνατό του (Photos)
Showbiz

Πάνος Ζάρλας: H φωτογραφία που «ανέβασε» η Μιζεράκη 20 μέρες μετά το θάνατό του (Photos)

Πάνος Ζάρλας: Συγκλονίζει η νέα φωτογραφία που «ανέβασε» η Στέλλα Μιζεράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είκοσι μέρες μετά το θάνατο του Πάνου.

Ο νικητής του Power Of Love 1 άφησε την τελευταία που πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο που είχε στη Λεωφόρο Συγγρού, τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου.

Η μηχανή του προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Η Στέλλα λίγες ημέρες μετά το τραγικό συμβάν, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και με τρεμάμενη φωνή είχε πει: «Μέχρι τώρα και εγώ δεν ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιες καταστάσεις και τέτοια γεγονότα και εύχομαι κανένας να μην νιώσει αυτό που νιώσαμε εμείς αυτές τις ημέρες. Δεν το πίστεψα και δεν θυμάμαι πόσες φορές πήρα πίσω τηλέφωνο μέχρι να το πιστέψω, να το επιβεβαιώσω, είχα πάθει ένα σοκ. Δεν μου έχει ξανά τύχει τέτοιο αιφνίδιο περιστατικό χωρίς να το περιμένω. Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω.

Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου κανένας να μην νιώσει ποτέ αυτό το συναίσθημα, την απώλεια ενός δικό του κοντινού του ανθρώπου. Είχαμε πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Και εμείς και οι οικογένειες μας. Για αυτό στεναχωρήθηκαν και οι δικοί μου και προφανώς και οι δικοί του άνθρωποι και για αυτό ήρθαν στην Μυτιλήνη στην κηδεία όλη μου η οικογένεια.

Οτιδήποτε και να κάνεις μπροστά σε αυτό το γεγονός είναι λίγο και είμαστε αδύναμοι μπροστά σε τέτοια γεγονότα, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι αυτό και δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο…».

Δείτε στη gallery τη φωτογραφία που πόσταρε η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved