Απίστευτο ξεκατίνιασμα στο Instagram! Επώνυμες Ελληνίδες «μαλλιοτραβιούνται» δημόσια (Photos)
Showbiz

Απίστευτο ξεκατίνιασμα στο Instagram! Επώνυμες Ελληνίδες «μαλλιοτραβιούνται» δημόσια (Photos)

Δεν έχει ξαναγίνει και αυτό που είδαν τα ματάκια μας στα social media ούτε καν φανταζόμασταν ότι θα έχει τέτοια εξέλιξη!

Όλα άρχισαν μετά την πρόσφατη εμφάνισή της πρώην παρουσιάστριας στην εκπομπή The 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης, 19 Ιουνίου.

Αφορμή για το δημόσια ξεκατίνιασμα στάθηκαν τα σχόλια που έκανε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks στις δηλώσεις της πρώην παρουσιάστριας στην εκπομπή.

Και όπως ήταν φυσικό εκείνη απάντησε σε έντονο ύφος γράφοντας:

«Είμαι 8 μηνών έγκυος πρησμένη από ορμόνες και λίγο πριν γεννήσω. Να κρίνω και σε αυτό πως είναι η γυναίκα του που έχει γεννήσει τόσο καιρό; Όχι, νομίζω πως αρκετά που ασχολήθηκα».

Κι έπειτα από αυτό… το χάος με τις δυο κυρίες να μην σταματούν τις αναρτήσεις με πικρόχολα σχόλια και υποτιμητικά λόγια.

«Ένα τελευταίο θα πω γιατί μου στείλατε αρκετοί να με ενημερώσετε ότι με βρίζει για το πώς είναι το σώμα μου μετά τη γέννα μου η κοπέλα λέιδη… που κατά τα άλλα δε σεβόμαστε την εγκυμοσύνη της επειδή βγήκε στον Αρναούτογλου μόνη της να πει ότι έχει κατεβάσει εφαρμογή για το αιδοίο της και πότε ή όχι είναι σε γόνιμες μέρες. Και απλά φάνηκε τόσο αστείο μαζί με πολλά άλλα και είπα ένα θεέ μου σε ένα στόρι. Ούτε την εμφάνισή σου έκρινα εγώ προσωπικά ούτε το έχω κάνει ποτέ για κανέναν…», είναι ένα από τα τελευταία σχόλια της πρώην παίκτριας.

Δείτε για ποιες πρόκειται αλλά τις αιχμηρές αναρτήσεις τους στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved