Με κάτι τέτοιες πόζες τρέλανε όλη τη Σαντορίνη! (Exclusive photos)
Showbiz

Με κάτι τέτοιες πόζες τρέλανε όλη τη Σαντορίνη! (Exclusive photos)

Είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής showbiz. 

Κάθε της εμφάνιση και φωτογραφία "κολάζει" το instagram. Εμείς όμως την πετύχαμε exclusive κάπου πιο μακριά και μάλιστα στις πιο χαλαρές στιγμές της.

Ο λόγος για την εκρηκτική Μάγκι Χαραλαμπίδου που με το που μπήκε το καλοκαίρι ξεκίνησε, όπως κάθε χρόνο, τις πετυχημένες εμφανίσεις της στα μεγάλα clubs των ελληνικών νησιών και όχι μόνο. Μετά από ένα πέρασμα από τη Μύκονο από το Σάββατο που μας πέρασε βρίσκεται στη Σαντορίνη αφού είχε εκεί προγραμματισμένη εμφάνιση την Κυριακή στο πασίγνωστο Buddha Bar και αποφάσισε να συνδυάσει τη δουλειά με τη χαλάρωση.

Πρότεινε λοιπόν στη μητέρα της και την αδερφή της, τις δύο από τις τρεις μεγάλες αδυναμίες της ζωής της (η τρίτη είναι φυσικά ο σύντροφός της Αλέξανδρος Συλβεστρίδης) να ταξιδέψουν μαζί της στο πανέμορφο νησί για να απολαύσουν και λίγες μέρες διακοπών.

Όπως και έκαναν. Και όπως μάθαμε, πέρασαν αξέχαστα. Τόσο που σκέφτονται να το επαναλάβουν στις 19 Ιουλίου που η Μάγκι θα παίξει και πάλι στο Buddha Bar μαζί με τον πασίγνωστο ξένο DJ Ravin σε ένα Sunset Event που θα ξεκινήσει στις 7:30 το απόγευμα. Προς το παρόν, απολαμβάνουμε εμείς τις σούπερ σέξι πόζες της που άναψαν φωτιές - όπως πάντα- στο πέρασμά της από τη Σαντορίνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved