Θανάσης Πατριαρχέας: Αυτή είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά (photos)
Showbiz

Θανάσης Πατριαρχέας: Αυτή είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά (photos)

Ο Θανάσης Πατριαρχέας, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» μπορεί να χώρισε από την Μαρία Παπαφωτίου αλλά ευτυχεί στο πλευρό μια νέας συντρόφου.

Μπορεί ο γοητευτικός Θανάσης Πατριαρχέας να απολαμβάνει την εκτόξευση των μετοχών του σε θέατρο και τηλεόραση και να χαίρεται το φως των προβολέων, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο όταν πρόκειται για την προσωπική ζωή του.

Μετά την επιτυχία που του έφερε η γερή καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυ­ναίκα χωρίς όνομα», ήρθε στο φως της δημοσιότη­τας η σχέση του με τη νεαρή συνάδελφο του Μαρία Παπαφωτίου, που είχε παίξει στην ίδια σειρά όταν αυτή ξεκινούσε.

Βέβαια πλέον δεν είναι μαζί αλλά εκείνος έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο νεαρής χορεύτριας.

Από τον αθόρυβο χωρισμό του λοιπόν, πέρασε επίσης αθόρυβα σε μια νέα σχέση με την όμορφη χο­ρεύτρια Βίβιαν Δράκου, που, όπως λένε όσοι τον ζουν από κοντά, τον έχει κάνει να μοιάζει πιο ευτυχισμένος από ποτέ!

Μπορεί να έτρεχε εντατικά από τους πρώτους μήνες του, λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσε­ων του, πάντα, όμως, έβρισκε χρόνο για τη σύντροφο του.

Τώρα, που έπεσε η αυλαία της πα­ράστασης στην οποία πρωταγωνιστούσε, έχει μόνο τα γυρίσματα της σειράς μέχρι τα μέσα Ιουλίου και μέχρι τα τέλη Αυγούστου, που θα ξεκινήσει πρόβες για το «Ψύλλοι στα αυτιά» με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και γυρίσματα για τον νέο κύκλο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, θα έχει την ευκαιρία να «αποδράσει» μαζί με την αγαπημένη του σε ήσυχα, από­μερα νησιά που πάντα επιλέγει για τις εξορμήσεις του.

Οι δυο τους αποφεύγουν τους παπαράτσι και τις κάμερες, δεν κάνουν δημόσιες εξόδους σε μέρη που ξέρουν πως μπορεί να τους δουν και είναι εξαιρετικά προσεκτικοί. Ακόμα και στις εκδρομές που κάνουν δεν «ανεβάζουν» φωτογραφίες μαζί, αλλά μόνο τοπία... Μια μόνο κοινή πόζα έχουν «ανεβάσει» έχοντας γυρισμένη πλάτη!

Δείτε στις παρακάτω γωτογραφίες την κοπέλα που έχει μπει στη ζωή του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved