Φαρμάκη-Μάνταλος: Απόδραση στο Μπαλί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ (photos)
Showbiz

Φαρμάκη-Μάνταλος: Απόδραση στο Μπαλί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ (photos)

Η Γωγώ Φαρμάκη και ο σύντροφος της Πέτρος Μάνταλος ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με ένα ρομαντικό ταξίδι στην Ινδονησία.

Είναι παράφορα ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν, αφού έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στον γάμο της Μιρκέτας Βιδάλη και του Στέφανου Καπίνο.

Το ζευγάρι έφτιαξε βαλίτσες και αναχώ­ρησε για το Μπαλί!

Η fashion blogger και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι συμπληρώνουν έναν χρόνο σχέσης και αποφά­σισαν, λόγω επετείου, να ξεκινήσουν τις καλο­καιρινές τους διακοπές με ένα ταξίδι σε εξω­τικό προορισμό.

«Είναι πραγματικά ταιριαστό ζευγάρι, γι' αυτό και όσοι τους είδαν στον γά­μο και στη γαμήλια δεξίωση τους ευχήθηκαν "και στα δικά σας"! Και οι δύο απαντούσαν με ένα χαμόγελο αμηχανίας αλλά έλαμπαν από ευτυχία», αποκαλύπτει στη Real πηγή από το περιβάλλον τους.

Λίγες ώρες μετά τον γάμο, όπου ήταν καλε­σμένοι, η Γωγώ και ο Πέτρος αναχώρησαν για την Ινδονησία. Εκεί, στον επίγειο παράδεισο, είχαν την ευκαιρία να χαρούν τον ήλιο, τη θάλασσα και το εξωτικό τοπίο, μακριά από φωτο­γράφους και αδιάκριτα βλέμματα.

Εξερεύνησαν το Μπαλί και αφέθηκαν στις ανέσεις του πολυ­τελούς ξενοδοχείου, το οποίο επέλεξαν για τη διαμονή τους. Από το Μπαλί ξεκίνησαν τις κα­λοκαιρινές τους διακοπές ακριβώς έναν χρόνο από τότε που έγιναν ζευγάρι.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Και μπορεί τον περασμένο Οκτώβριο να έκα­ναν, σύμφωνα με άτομα από τον φιλικό κύκλο τους ένα δίμηνο διάλειμμα στη σχέση τους, όμως η επανασύνδεση δεν άργησε να έρθει.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές από τη στιγ­μή που οι δυο τους ξανάσμιξαν, είναι πιο σίγουροι και πιο ερωτευμένοι από πριν. Εκείνος είναι ιδιαίτερα περιποιητικός με την αγαπημέ­νη του, ενώ εκείνη έχει μάτια μόνο για τον σύ­ντροφο της.

Παρά τα απαιτητικά τους προ­γράμματα, προσπαθούν να περνούν όλες τις διαθέσιμες ώρες τους μαζί. Η Γωγώ πολύ συ­χνά δίνει το «παρών» στο γήπεδο, προκειμέ­νου να παρακολουθήσει τους αγώνες του συ­ντρόφου της. Από την άλλη, ο Πέτρος της αφι­ερώνει τον ελεύθερο χρόνο του, ενώ συχνά-πυκνά την αιφνιδιάζει με αποδράσεις-έκπληξη που κανονίζει.

Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι τους…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved