Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δε φαντάζεστε πού σχεδιάζει να κάνει διακοπές με τη σύντροφό του (photos)
πηγή: Ndp Photo
Showbiz

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δε φαντάζεστε πού σχεδιάζει να κάνει διακοπές με τη σύντροφό του (photos)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η σύντροφος του Νάνσυ Αντωνίου σχεδιάζουν τις διακοπές τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ πλέον έχουν σταματήσει να κρύβουν ότι είναι ζευγάρι.

Μετά την ευχάριστη εξέλιξη με την ανα­νέωση του συμβολαίου, του με τον ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρόκειται να απολαύσει πιο χα­λαρές καλοκαιρινές διακοπές. Μαζί του θα εί­ναι φυσικά η σύντροφος του Νάνσυ Αντωνί­ου, με την οποία, όπως είναι γνωστό, εκτός από ζευγάρι, είναι και συνεργάτες.

Οι δυο τους σχε­διάζουν να παραθερίσουν τον Αύγουστο σε κάποιο ελληνικό νησί, ενώ δεν αποκλείεται να ταξιδέψουν για λίγες ημέρες και στο εξωτερι­κό. Σε ένα μέρος των διακοπών τους θα συνο­δεύονται και από τα παιδιά τους τον γιο που έχει αποκτήσει ο καθένας τους από προηγού­μενη σχέση, αλλά δεν σκοπεύουν να επισκε­φθούν τους τόπους καταγωγής τους. Θα προτιμήσουν διαφορετικούς προορισμούς κι όχι την Χαλκιδική η το Κυργιάκι.

Αυτό το καλοκαίρι, άλλωστε, από τη στιγμή που η σχέση τους έχει γίνει γνωστή, θα είναι πολύ διαφορετικό και για τους δύο. Κυκλο­φορούν μαζί έχοντας σταματήσει το κρυφτό με τις κάμερες και τους δημοσιογράφους και αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι ώρες που μοιράζονται είναι πάρα πολλές. Κά­θε πρωί από τις 6 μέχρι τις 10 βρίσκονται στο ραδιόφωνο, όπου κάνουν μαζί εκπομπή, ενώ τα περισσότερα απογεύματα τα περνούν από κοινού στο τηλεοπτικό πλατό του «The 2nigh show». Το βράδυ επιστρέφουν μαζί στο όμορ­φο σπίτι στο οποίο συγκατοικούν.

Η σχέση τους είναι πολύ τρυφερή. Όσοι τους ζουν από κοντά λένε ότι ταιριάζουν απόλυτα!

Η επικοινωνία με τα παιδιά τους είναι άριστη, ενώ πάντα εξασφαλίζουν ποιοτικό χρόνο γι' αυ­τά. Ο Γρηγόρης για τον Ανάσταση του και η Νάνσυ για τον Νι­κόλα της ο οποίος και ζει μαζί της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved