Αλικάκη-Λαγούτης: Δε φαντάζεστε πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους (photos)
Showbiz

Αλικάκη-Λαγούτης: Δε φαντάζεστε πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους (photos)

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης έχουν δυο υπέροχους γιους, οι οποίοι πλέον έχουν μεγαλώσει αρκετά.

Οι Γιώργος και Δημήτρης Λαγούτης βρίσκονται στην εφηβεία, με τον έναν να πλησιάζει τα 14 και τον άλλων να είναι 17 χρόνων.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν έχουν φτάσει σχεδόν στο ύψος του πατέρα τους και τα χαρακτηριστικά τους αρχίζουν να ωριμάζουν, ενώ η ομοιότητα με τον Πέτρο Λαγούτη είναι μεγάλη.

Ο Πέτρος είχε αναφερθεί σε συνέντευξή του στο γεγονός ότι οι γιοι του μεγαλώνουν, έχοντας εκφράσει τα συναισθήματά του γι’ αυτό, λέγοντας:

«Πρώτα απ' όλα με ανησυχεί η χώρα στην οποία μεγαλώνουν. Είναι και τα δύο έξυπνα και ικανά παιδιά, έτσι με ανησυχεί το να μη χάσουν το δρόμο τους. Θεωρώ σοφή την παροιμία «Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται». Να προσέχουν τη «μύτη», μην μπλεχτούν σε πράγματα που δεν τους χρειάζονται. Συνήθως πέφτουμε στον κίνδυνο που δεν βλέπουμε».

Όσον αφορά στους περιορισμούς που τους έχει θέσει για λόγους προστασίας, ο ηθοποιός είχε δηλώσει τα ακόλουθα.

«Το μόνο που τους έχω απαγορέψει ως μπαμπάς είναι η αλόγιστη χρήση του ίντερνετ, δεν τους έχω απαγορέψει τίποτε άλλο. Δεν απαγορεύω, βάζω όρια, αυτό προσπαθώ, δεν νομίζω ότι λειτουργεί η απαγόρευση».

Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει στις παρακάτω φωτογραφίες…

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved