Αιμίλιος Χειλάκης: Τον είδαμε και δεν τον αναγνωρίσαμε – Δείτε πώς είναι σήμερα (Photos)
Showbiz

Αιμίλιος Χειλάκης: Τον είδαμε και δεν τον αναγνωρίσαμε – Δείτε πώς είναι σήμερα (Photos)

Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι από τους πιο αγαπητούς και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Η καριέρα που έχει διαγράψει τόσο στην μικρή οθόνη με τις πολύ επιτυχημένες σειράς του Mega, στις οποίες πρωταγωνιστούσε, όσο και στις θεατρικές του παραστάσεις που πάντα ολοκλήρωνε θριαμβευτικά, είναι τεράστια.

Πρόσφατα ο ίδιος αποκάλυψε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για το άγνωστο πρόβλημα υγείας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει όταν διαγνώστηκε με όγκο στη βάση του κρανίου.

«Στα 41 μου χρόνια έκανε μια πάρα πολύ σοβαρή εγχείρηση. Είχα έναν όγκο στη βάση του κρανίου. Την παραμονή της Πρωτογρανιάς του 2012, παθαίνω διπλωπία. Ο οφθαλμίατρος μου είπε «τρέξε τώρα στον νευροχειρούργο», ο οποίος με τη σειρά του μου είπε για τον όγκο. Ετοιμαζόμουν να κάνω «Οιδίποδα» το καλοκαίρι.

Εκείνη τη στιγμή ο εαυτός σου ζητάει, για να επιζήσει, έναν απολογισμό. Γίνεται αυτόματα, χωρίς να το θες. Μέσα σε 35 ημέρες έκανα την εγχείρηση αφού έστειλα τις εξετάσεις σε Γερμανία, Καναδά, Ιαπωνία και Ολλανδία για να δω τι ακριβώς είναι. Ήταν μια σωτήρια κίνηση», είχε πει.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr λίγες ημέρες μετά τον συνάντησε στο Andaman Thai Bar Restaurant στο κέντρο της Αθήνας και πραγματικά τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε.

Δείτε πώς είναι σήμερα στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved