Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ο έρωτας και η σχέση τους μέσα από φωτογραφίες (Photos)
Showbiz

Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ο έρωτας και η σχέση τους μέσα από φωτογραφίες (Photos)

Κατερίνα Γερονικολού Γιάννης Τσιμιτσέλης:Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα και ερωτευμένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι μαζί σχεδόν δυο χρόνια και ο έρωτάς τους ολοένα και δυναμώνει.

Οι δυο τους ήρθαν κοντά μετά το χωρισμό του ηθοποιού από την Βάσω Λασκαράκη και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους αφού κανένας από τους δυο δεν ήθελε να την εκθέσει στα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο ο έρωτας τους αποκαλύφθηκε μέσα από τα social media κι ένα hashtag κοινό που έβαζαν σε κάθε φωτογραφία που ανέβαζαν.

Αμέσως μετά τόσο η Κατερίνα όσο και ο Γιάννης θεώρησαν άσκοπο να το κρατούν κρυφό αφού οι φήμες είχαν ήδη κυκλοφορήσει με… αποδείξεις!

Την αρχή έκανε ο ηθοποιός ο οποίος τότε είχε μιλήσει για τη σχέση τους.

«Με ενοχλεί να βλέπω την προσωπική μου ζωή στα περίπτερα αλλά δεν είναι επιλογή μου. Δεν με ενοχλεί να ασχολούνται αλλά οι κακεντρέχειες με ενοχλούν. Φέτος από τον χωρισμό μου και μετά δεν μπορώ ο χειρισμός των μέσων ήταν καλός απέναντί μου, δεν έχω κανένα παράπονο.

Δεν με ενόχλησε που είδα φωτογραφίες μου, τα παπαρατσικά με ενοχλούν, ότι κάποιος είναι στημένος και με παρακολουθεί. Το επόμενο βήμα στην προσωπική μου ζωή έχει γίνει. Άρα έχω κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή μου. Γενικότερα. Γιατί η ζωή έχει πολλά βήματα. Δεν είναι ένα. Καθημερινά κάνεις και ένα βήμα, έτσι κι αλλιώς», είχε πει.

Μετά από αυτές τις πρώτες δηλώσεις οι δυο τους έκαναν άνετα δημόσιες εμφανίσεις και ο φωτογραφικός φακός τους έχει εντοπίσει άπειρες φορές μαζί ενώ πύκνωσαν και οι κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Ciao ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί με βέρα στο αριστερό χέρι. Αυτό, είναι κάτι που έχει φουντώσει τις φήμες ότι το ζευγάρι έχει αρραβωνιαστεί κρυφά.

Φήμες, όμως θέλουν την Κατερίνα Γερονικολού να είναι έγκυος, χωρίς ωστόσο κανείς από τους δυο να έχει μιλήσει γι’ αυτό δημόσια, αφού ακόμα και οι δηλώσεις τους για τη σχέση τους είναι λακωνικές.


Δείτε τη σχέση τους και τον έρωτά τους μέσα από φωτογραφίες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved