Γνωστή TV persona μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της! (photos)
Showbiz

Γνωστή TV persona μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της! (photos)

Πριν από μερικούς μήνες έγινε γνωστή η σχέση της ξανθιάς τηλεπερσόνας με τον γοητευτικό τηλεοπτικό παραγωγό.  Ωστόσο, η ίδια μέχρι σήμερα δεν είχε μιλήσει ποτέ για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο λόγος για τη δημοσιογράφο Μαριλού Ρεπαπή, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη σχέση της με τον Νίκο Χριστοφόρου, αλλά και στο αν νιώθει ενοχές απέναντι στο παιδί της λόγω του χρόνου που απαιτεί η δουλειά της.

Είναι μια δουλειά που απαιτεί χρόνο. Σου έχει δημιουργήσει ενοχές απέναντι στο παιδί σου;

«Οχι, γιατί το παιδί μου ξέρει πολύ καλά πως πρέπει να δουλεύω. Κάπως πρέπει να ζήσουμε, δεν δουλεύω γιατί βαριέμαι το παιδί μου. Επίσης, ο χρόνος που περνάω μαζί του είναι καλός, προσπαθώ να έχω ελεύθερο χρόνο για να είμαστε μαζί, δεν το αγνοώ, είμαι πάρα πολύ κοντά με το παιδί μου. Τις στιγμές που πρέπει να με καταλάβει, με καταλαβαίνει και το καταλαβαίνω κι εγώ.

Οταν είδες το δημοσίευμα για εσένα και τον σύντροφο σου (σ.σ.: τον τηλεοπτικό παραγωγό Νίκο Χριστόφορου), πώς ένιωσες;

«Να σου πω την αλήθεια, δεν με πείραξε. Δεν το έχω κρύψει, έχω κι εγώ μια πορεία, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Περιμέναμε πως κάποια στιγμή θα υπάρξει αυτό το δημοσίευμα, αυτό όμως που με ενόχλησε είναι πως δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να με ρωτήσει και γράφτηκαν κάποιες ανακρίβειες.

Ανέφεραν τον χρόνο που είμαστε μαζί, ανέφεραν τα ονόματα των παιδιών μας και τα θέματα αυτά, αν τα αγγίξεις, παίρνεις τουλάχιστον ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις. Εγώ τουλάχιστον ως δημοσιογράφος αυτό θα έκανα», λέει στη real life.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved