Μύκονος: Ένας ψαράς... να θες να σε πιάσει στα δίχτυα του (Photos)
Showbiz

Μύκονος: Ένας ψαράς... να θες να σε πιάσει στα δίχτυα του (Photos)

Επιτέλους κι ένας ωραίος άντρας στη Μύκονο!

Νισάφι πια με τις σέξι και «καυτές» γυναικείες παρουσίες, χόρτασε το ματάκι μας… να που ήρθε και η ώρα να συναντήσουμε έναν γοητευτικό άντρα να απολαμβάνει τις βουτιές του στα νερά της Μυκόνου και αυτός δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Σίμο.

Ο σέξι ψαράς ο οποίος εκτός από τα δυο ιχθυοπωλεία που διατηρεί στην Αθήνα και την ιδιότητα ως αντιπρόεδρος του Σωματείου Ιχθυωπωλών Αττικής ασχολείται στο ελεύθερο του χρόνο με το modeling.

O Bασίλης Σίμος είναι σίγουρα από εκείνους τους άντρες που άνετα κάνεις φαντασίωση με ένα δίχτυ στα… ανοιχτά παγωμένα νερά του Αιγαίου.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τον απαθανάτισε με τον Πάνο Κωνσταντινίδη στο Pasaji στον Ορνό.

Τον Βασίλη Σίμο, τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor και ήταν από εκείνους τους παίκτες που με την εκρηκτική τους παρουσία δημιουργήσαν «θεματάκια».

Μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης, ο Βασίλης Σίμος είχε αποκαλύψει τον σοβαρό λόγο για τον οποίο είχε δηλώσει συμμετοχή.

«Ήθελα το χρηματικό έπαθλο για να βοηθήσω τη μητέρα μου η οποία πρέπει να κάνει μια πολύ σοβαρή επέμβαση στην καρδιά και τα χρήματα που χρειάζονται είναι πολλά. Έχω χρεωθεί μέχρι το ταβάνι με το μαγαζί μας, γιατί όπως γνωρίζουν όλοι είναι δύσκολες εποχές», είχε πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved