Φλορίντα Πετρουτσέλι: Oι πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της (Photos)
Showbiz

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Oι πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της (Photos)

H Φλορίντα Πετρουτσέλι βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της στο πλευρό του άντρα της, Άρη Γούτου και της μονάκριβης πριγκίπισσάς της.

Η όμορφη παρουσιάστρια έγινε μανούλα και η χαρά της είναι απερίγραπτη.

Το ζευγάρι το προπερασμένο Σάββατο (20 Ιουλίου) βάφτισε την κόρη του στο Πόρτο Χέλι.

Η ίδια μάλιστα λίγες ώρες μετά το μυστήριο είχε ποστάρει την πρώτη φωτογραφία από το μυστήριο. «Και το όνομα αυτής Μαίρη.. 👶 Να είσαι πάντα ευλογημένη..20-7-2019 #baptism #babygirl #mylife #family #baptismday ❤», είχε γράψει η ίδια στη λεζάντα ενώ μόλις κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της νεοφώτιστης.

Η Φλορίντα μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως θέλει σύντομα να χαρίσει στην κόρη της ένα αδερφάκι. «Στην αρχή δεν συνειδητοποιείς τι έχει συμβεί. Εγώ τους τρεις πρώτους μήνες δεν είχα καταλάβει τι γινόταν, ήμουν και κουρασμένη από τον θηλασμό και την αϋπνία.

Τώρα, που η μικρή έχει αρχίσει να με ψάχνει και να με παίρνει αγκαλιά, έχω μια ατελείωτη αγάπη για εκείνη. Είμαι χαζομαμά. Θέλω να της κάνω μια αδελφή ή έναν αδελφό. Δεν θέλω να μεγαλώνει μόνη της. Και θέλω να συμβεί σύντομα, για να μην έχουν ηλιακή απόσταση. Γιατί εγώ είχα δυο αδέλφια, μεγαλώσαμε μαζί και είχαμε πάντα ο ένας τον άλλον».

Δείτε φωτογραφίες από το μυστήριο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved