Ρουβάς-Ζυγούλη: Οι διακοπές με τα παιδιά τους – Το φωτογραφικό άλμπουμ του καλοκαιριού τους (photos)
Showbiz

Ρουβάς-Ζυγούλη: Οι διακοπές με τα παιδιά τους – Το φωτογραφικό άλμπουμ του καλοκαιριού τους (photos)

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη περνούν ένα όμορφο οικογενειακό καλοκαίρι.

Μετά τον μίνι γύρο των Κυκλάδων με καταμαράν o Σάκης Ρουβάς, η Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Κρή­τη, όπου βρίσκεται και η αδελφή της Κάτιας, Γκέλλυ.

Η οικογένεια Ρουβά βρίσκεται στην Ελού­ντα και, εκτός από τον ήλιο και τη θάλασσα,
απολαμβάνει αξέχαστες στιγμές. Το ζευγάρι, μαζί με την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον μικρό Απόλλωνα, πριν από την Κρήτη, βρέ­θηκε στη Σχοινούσα, στην Ιο και στη Νάξο.

Ο τραγουδιστής «πετάγεται» βέβαια για συναυ­λίες στην Κύπρο και σε διάφορα σημεία στην Ελλά­δα, με πιο πρόσφατο σταθμό την Καλλιθέα της Χαλκι­δικής. Ο Σάκης Ρουβάς απολαμβάνει την αποδοχή του ολοκαί­νουργιου καλοκαιρινού hit «Έλα στον χορό» (μέχρι στιγμής έχει περισσότερα από 1.000.000 κλικ στο Υoutube), ενώ στο βίντεο κλιπ πρωταγωνιστεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στα καλύτερα τους είναι και τα έξι μέλη της οικογένειας καθώς -όπως φαίνεται- το καλοκαίρι τους πάει πολύ. Μάλιστα, Σάκης και η Κάτια χαίρο­νται τόσο πολύ τον ερωτά τους που ακό­μη και δημόσια είναι ιδι­αίτερα διαχυτικοί, αδιαφορώνταςγια τα αδιάκριτα βλέμματα.

Είτε στο instagram είτε σε εκ­δηλώσεις όπου δίνουν και οι δύο το «παρών», ο έρωτάς τους δεν κρύβεται, καθώς συμπεριφέρονται σαν να γνωρίστηκαν χθες. Και οι δύο αγαπούν τη δουλειά τους, αλλά πρώτο τους μέλημα είναι η οικογένεια τους.

Στο ακόλουθο φωτογραφικό άλμπουμ θα δείτε την οικογένεια Ρουβά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών, ενώ στο βίντεο ο Σάκης μας δείχνει το ταλέντο του στα watersports!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved