Δανάη Παππά: Το instagram πρόδωσε τον έρωτά της με τον επιχειρηματία (photos)
Showbiz

Δανάη Παππά: Το instagram πρόδωσε τον έρωτά της με τον επιχειρηματία (photos)

H Δανάη Παππά βρήκε τον έρωτα και το Instagram έκανε το μυστικό να φανερωθεί.

Παρόλο που μέχρι πρότινος η ηθοποιός Δανάη Παππά και ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης διέψευδαν τις φήμες ότι είναι ζευγάρι, ο φωτογραφικός φακός έγινε ο αδιάψευστος μάρτυρας του ερωτά τους!

Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Τατουάζ», Δανάη Παππά, και ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης είναι εδώ και κά­ποιους μήνες ζευγάρι. Η Realnews επικοινώνη­σε με την όμορφη ηθοποιό, η οποία αρκέστη­κε στο εξής: «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Δεν θέλω να αναφερθώ στα προσωπικά μου».

Τον περασμένο Μάιο, όταν είχαν φουντώσει οι ψίθυροι για μεταξύ τους ειδύλλιο, η Δανάη Παπ­πά το είχε αρνηθεί, δηλώνοντας: «Δεν ισχύει. Είναι απάτα κλασικά που βγάζουν. Γι' αυτό δεν έχω ασχοληθεί. Τον Λάμπρο τον ξέρω. Έχουμε συνεργαστεί και είμαστε φίλοι, γνωρι­ζόμαστε. Είναι κλασική περίπτωση που, αν εί­σαι ελεύθερη και κάνεις παρέα με ένα πρόσω­πο του αντίθετου φύλου, σου χρεώνουν σχέ­ση», ενώ συμπλήρωνε ενοχλημένη:

«Είμαι μόνη εδώ και πολύ καιρό. Με όποιον είμαι έξω πρέπει να είμαι και μαζί; Εντάξει, δεν πειράζει». Ίσως τότε οι δυο τους να μην ένιωθαν ακό­μη σίγουροι, αλλά τώρα, που η σχέση τους έχει πλέον δοκιμαστεί, δεν έχουν, όπως αποδεικνύεται, κανέναν λόγο να κρύβουν τον ερωτά τους.

Οι κοινές τους εμφανίσεις πληθαίνουν, ενώ δεν λείπουν και τα μεταξύ τους τρυφερά τετ α τετ, όταν η Δανάη επισκέπτεται το νυχτερινό κέ­ντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης-στενός συνεργάτης του Λάμπρου Λάζαρη. Ο επιχειρη­ματίας δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και την περίοδο του καλοκαιριού κινείται ανάμεσα σε Αθήνα και Πάρο.

Χαμηλοί τόνοι

Οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τον ερωτά τους και κάπως έτσι έχουν αποφασίσει να πορευτούν. Σύμφωνα με κά­ποιες πληροφορίες ωστόσο, μόλις η Δανάη Παππά ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο γυρισμάτων για τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «8 λέξεις», τότε εκείνη και ο σύντροφος της θα περάσουν τις πρώτες τους καλοκαιρινές διακοπές ως ζευ­γάρι στην Πάρο, όπου και δραστηριοποιείται ο Λ. Λάζαρης.

Δείτε τους μαζί σε κοινές εξόδους αλλά και τις εικόνες που εκείνοι δημοσίευσαν από το ίδιο σημείο στις Πηγές Αχέροντα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved