Ο μπασκετμπολίστας και η πρώην παίκτρια του Next top model θα γίνουν γονείς (photos)
Showbiz

Ο μπασκετμπολίστας και η πρώην παίκτρια του Next top model θα γίνουν γονείς (photos)

Πρόκειται να βιώσουν το πιο χαρμόσυνο γεγονός της ζωής τους και είναι πανευτυχείς!

Επέτειο ενός χρόνου έγγαμου βίου γιόρ­τασαν πριν από λίγες ημέρες, όμως αυτή η επέτειος είναι ιδιαίτερη, καθώς εκείνη διανύει τους πρώτους μήνες της πρώ­της εγκυμοσύνης της. Η πρώην παίκτρια του «Next top model» και ο διεθνής μπασκετμπο­λίστας παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2018 στο όμορφο νησί της Πάρου και ο γάμος τους ήταν πα­ραμυθένιος.

Το... παραμύ­θι συνεχίστηκε, καθώς δεί­χνουν να έχουν βρει αυ­τό ακριβώς που έψαχναν ο ένας στον άλλον, ενώ η ευτυχία τους ολοκληρώ­θηκε με την είδηση ότι σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνουν γονείς.

Με φόντο την ευτυχία τους σε ήρεμο και γλυκό κλίμα, οι δυο τους γιόρτασαν πριν από λίγες ημέρες την πρώ­τη επέτειο του γάμου τους. Εκείνη μάλιστα, δημοσίευσε στα social media ένα ενσταντανέ στην αγκαλιά του αγαπημένου της συ­νοδευόμενο από τη λεζά­ντα «Happy anniversary baby».

Εκείνος είναι πο­λύ προστατευτικός μαζί της τη φροντίζει και προ­σέχει την παραμικρή λεπτο­μέρεια τώρα που η γυναί­κα της ζωής του κυοφορεί το παιδί τους. Διατηρούσαν σχέ­ση επί σειρά ετών, ενώ πέ­ρυσι αποφάσισαν να την επισημοποιήσουν.

Η τελετή έγινε στον Άγιο Ιωάννη Δετή της Πάρου, με θέα τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και τους δυο τους να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης παρουσία συγγενών και αγαπημένων φίλων. Αμέσως μετά το μυ­στήριο, ταξίδεψαν στην Ινδονησία, για να περάσουν τον μήνα του μέ­λιτος στο εξωτικό Μπαλί.

Για ποιους όμως πρόκειται;

Η αποκάλυψη στις ακόλουθες φωτογραφίες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved