Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη: Δεν πάει ο νους σας πού ζει πλέον η ηθοποιός (photos)
Showbiz

Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη: Δεν πάει ο νους σας πού ζει πλέον η ηθοποιός (photos)

H Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη έκανε την αλλαγή στη ζωή της!

Την όμορ­φη ηθοποιό που γνωρίσαμε μέσα από τη σει­ρά «Χαρά αγνοείται» και στη συνέχεια μέσω της καθημερινής της παρουσίας επί τρία χρό­νια στη σειρά «Ερωτας» του ΑΝΤ1.

Η καλλίγραμμη Πατρίτσια πριν από ενάμιση χρόνο βρισκόταν, ήδη, με το ένα πόδι στην Ελλάδα και με το άλλο στην Ελβετία, όπου ζει μό­νιμα η μητέρα της.

«Περνάω μια φάση επανα­προσδιορισμού του εαυτού μου και των στό­χων μου, την οποία απολαμβάνω. Είναι ωραίο να σε εκπλήσσει η ζωή. Είμαι της άποψης ότι όλα για κάποιον λόγο γίνονται», δήλωνε τότε, έχοντας αποφασίσει να κάνει μια νέα αρχή.

Και τελικά, όπως φαίνεται, η ζωή της επεφύλασσε έναν μεγάλο φωτά, αυτόν που βρήκε στο πρόσωπο του γοητευτικού αρχιτέκτονα και καλλιτέχνη Marcos Cojab, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πόλη του Μεξικού!

Όταν τον γνώρισε ζούσε στην Ελβετία, όπου είχε αποφασίσει να ασχοληθεί πολύ εντατικά με τη μόδα!

Η επιρροή του νέου της αγαπημένου ήταν καταλυτική στη ζωή της αφού όχι μόνο αποφάσισε να εγκαταλείψει τα πάντα και να με­τακομίσει στην άλλη άκρη του κόσμου, αλλά έσβησε το παλιό προφίλ της στα social media και μόλις πρόσφατα δημιούργησε ένα νέο, μέ­σω του οποίου θέλησε να μοιραστεί στιγμιότυ­πα από τις κοινές διακοπές τους στην Ελλάδα.

Η Πατρίτσια με τον γοητευτικό Μarco πέρα­σαν δύο μοναδικές εβδομάδες στην Ελλάδα, όπου εκείνη ήθελε να δείξει στον αγαπημένο της τις ομορφιές της χώρας. Έτσι, βρέθηκαν στη σοφιστικέ Ύδρα και στη συνέχεια σειρά εί­χαν οι μοναδικές Κυκλάδες, με στάσεις στη Σέριφο, στη Μήλο και στην Πάρο, όπου ο φακός τους εντόπισε να κάνουν βόλτα χεράκι-χεράκι στα πλακόστρωτα σοκάκια του νησιού. Στη συ­νέχεια, ταξίδεψαν στη Σαρδηνία και από εκεί επέστρεψαν στο Μεξικό, όπου είναι και η μό­νιμη κατοικία τους.

Στις ακόλουθες φωτογραφίες αποκαλύπτονται λεπτομέρεις για τον αγαπημένο της και στιγμιότυπα από τις διακοπές τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved