Έφυγε από την Ελλάδα και βρήκε τον έρωτα – Η συγκατοίκηση και οι διακοπές (photos)
Showbiz

Έφυγε από την Ελλάδα και βρήκε τον έρωτα – Η συγκατοίκηση και οι διακοπές (photos)

Mένουν μαζί και ο έρωτας είναι έντονος!

Την Ελλάδα, στην υπέροχη καλοκαιρινή εκ­δοχή της γνώρισε ο Ισπανός σύντροφος της. Η ταλαντούχα Ελληνίδα celebrity κάνει καριέρα στη Μαδρίτη, όπου και γνώρισε τον αγαπημένο της.

Εκείνος είναι γιος γνωστού χορογράφου της Ισπανίας και ιδι­οκτήτη της σχολής όπου σπουδάζει η αγαπημένη του. Η σχέση τους μετρά λίγους μήνες με τους δυο τους να είναι πολύ ερωτευμένοι. Αφού έκαναν το πρώτο βήμα, αυτό της συγκατοίκησης και η ηθοποιός και χορεύτρια γνώρισε την οικογέ­νεια του συντρόφου της οι δύο τους έκριναν ότι ήρθε η ώρα να γίνουν οι συστάσεις και με την οι­κογένειά της στην Ελλάδα.

Οι κοινές διακοπές τους ξεκίνησαν στις 20 Ιουλίου από την Ισπανία και συνεχίστηκαν για λίγες ημέρες στην Αθήνα. Εκείνος αποχαιρέτησε την αγαπημένη του επι­στρέφοντας στη βάση του, αμέσως μετά τη γνωριμία με τους συγγενείς της ενώ εκείνη έμεινε στην Ελλάδα.

Βέβαια, θα επι­στρέψει στη χώρα μας προκειμένου να επισκεφθεί με την καλή του μια σειρά από ελληνικά νησιά. Ο αποχαιρε­τισμός όμως έστω και γι' αυτό το σύντομο χρονικό δι­άστημα, δεν ήταν εύκολος για κανέναν από τους δύο, αφού τους τελευταίους μήνες είναι αχώριστοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η όμορφη ηθοποιός αποφάσισε πέρυ­σι το καλοκαίρι να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της επι­λέγοντας να αφήσει το θέατρο και την καριέρα στην ελληνική τηλεόραση και να προχωρήσει τις σπουδές της στο μπαλέτο, το οποίο υπεραγαπά.

Δείτε για ποιους πρόκειται στις παρακάτω φωτογραφίες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved