Οι εγκυμονούσες μανούλες της showbiz ποζάρουν με μαγιό και καμαρώνουν (photos)
Showbiz

Οι εγκυμονούσες μανούλες της showbiz ποζάρουν με μαγιό και καμαρώνουν (photos)

Οι κοιλίτσες τους μεγαλώνουν κι εκείνες καμαρώνουν ποζάροντας μόνο με τα μαγιό τους.

Είναι επώνυμες κυρίες της ελληνικής showbiz, οι οποίες διανύουν την εγκυμοσύνη τους και βιώνουν μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής τους. Άλλες για πρώτη φορά κι άλλες όχι! Το κοινό τους όμως είναι ότι το χαμόγελο είναι ζωγραφισμένο στα χείλη τους και ότι το καλοκαίρι του 2019 έχει κάθε λόγο να είναι ξεχωριστό για εκείνες.

Για τη Δούκισσα Νομικού είναι η δεύ­τερη εγκυμοσύνη. Απέκτησε πριν από 16 μήνες τον αγαπημένο της Σάββα, που την έχει τρελάνει. Αυτήν τη φο­ρά όμως χα γεννητούρια για την πρώ­ην Σταρ Ελλάς θα έχουν ροζ χρώμα, μια και, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει, αναμένει με αγωνία την έλευση της κόρης της.

Κορι­τσάκι όμως περιμένει και η Ελένη Χατζίδου, η οποία μαζί με τον σύζυγο της, Ετεοκλή Παύλου, δεν παραλείπουν να μοιράζονται στιγμιότυπα από την καθημερινότητα τούς, σκέψεις και ανησυχίες. Προ ημερών, μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε στο κανάλι της στο Υουtube ένα νέο βίντεο μέσα από το οποίο ενημέρωσε το κοινό της ότι γεννάει μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου. Επί­σης, το νεαρό ζευγάρι έχει ήδη αποφασίσει η μπέμπα τους να πάρει το όνομα Μελίτα-Δήμητρα

Γένους θηλυκού είναι και το μωράκι που περιμένει η Φωτεινή Αθερίδου. Η νεαρή ηθοποιός, που αναμένει τον ερχο­μό του πρώτου της μωρού μέχρι τον Σεπτέμβριο, απολαμβάνει στιγμές χαλάρω­σης ούσα εγκυμονούσα. Άλλοτε δείχνει όλο καμάρι την κοιλίτσα της και άλλοτε αστειεύεται με τα παραπανίσια κιλά. Το σίγουρο είναι ότι μαζί με τον σύντροφο της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα αγωνιούν να κρα­τήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του ερωτά τους.

Μανούλα όμως ετοιμάζεται να γίνει και η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία δια­νύει τους πρώτους μήνες της εγκυ­μοσύνης της. Μάλιστα η νεαρή παρουσιάστρια, που ενημερώνει τακτικά τους followers της με φωτογραφικά ντοκουμέ­ντα από τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, έκα­νε μια αποκάλυψη για το φύλο ίου μωρού της λέγοντας τα εξής: «Πήγα να πάρω κάτι λουλούδια για τον κήπο και μια γλυκιά κυρία μου είπε "το χρώμα που θα σου δώσω σημαίνει και το φύλο του μωρού που θα κάνεις. Έχω ένστικτο" -λέτε να είναι κορίτσι;».

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όμως, και η Φελίσια Λαπάτη θα γευτεί τη μητρότητα. Το δωμάτιο του μι­κρού μπόμπιρα -σε γαλάζιες απο­χρώσεις- είναι ήδη έτοιμο, σύμ­φωνα με ανάρτηση της ευτυχισμέ­νης μανούλας του, που προ ημερών απολάμβανε στιγμές ξεκούρασης στο Νησί των Ανέμων, τη Μύκονο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved