Μαραντίνης- Χρηστίδου: Ο χωρισμός τους έφερε πιο κοντά στα social media (Photos)
Showbiz

Μαραντίνης- Χρηστίδου: Ο χωρισμός τους έφερε πιο κοντά στα social media (Photos)

O Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασαν έναν – ομολογουμένως – δύσκολο χειμώνα καθώς η απόφαση τους μετά από χρόνια σχέσης και γάμου να τραβήξουν δρόμους χωριστούς ήταν επίπονη.

Το σημαντικό βέβαια είναι πως οι δυο τους έχουν διατηρήσει μια άψογη σχέση καθώς πάνω από όλα είναι γονείς δυο υπέροχων αγοριών που αγαπούν απεριόριστα.

Αυτό που εμείς διαπιστώσαμε βλέποντας τις τελευταίες φωτογραφίες τους στα social media είναι ότι τώρα μετά το χωρισμό τους, η επικοινωνία τους στα social media είναι πιο συχνή από εκείνη που βλέπαμε παλαιότερα.

Συγκεκριμένα σήμερα (13-08) ο γιος τους, Φίλιππος-Ραφαήλ, έχει τα γενέθλιά του. Η παρουσιάστρια νωρίτερα θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι, επέλεξε να δημοσιεύσει δυο παλιότερες φωτογραφίες και να γράψει τις ευχές της για τον μεγάλο της γιο που γίνεται 11 χρονών. Φωτογραφίες οπού είναι μαζί με τον πρώην σύζυγό της.

Έπειτα εκείνος ανέβασε φωτογραφία με τον γιο τους κι έγραψε: «Χρόνια πολλά αντράκι μου...χρόνια πολλά πρίγκιπα κι μου... χρόνια πολλά αστέρι μου... κάθε σου όνειρο μια εκρηκτική στιγμή ....#birthdayboy#philip #familyfirst #guystalk#alwayshereforyou».

Σε αυτήν εκείνη έκανε ένα τρυφερό σχόλιο.

Δείτε το

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved