Οι γάμοι-αστραπή που έλαβαν τέλος σύντομα και πολύ άδοξα! (photos)
Showbiz

Οι γάμοι-αστραπή που έλαβαν τέλος σύντομα και πολύ άδοξα! (photos)

Οι όρκοι αιώνιας αγάπης μάλλον δεν κρατήθηκαν και πάρα πολύ αν κρίνουμε από τα ζευγάρια που τους αντάλλαξαν.

Με αφορμή τον πρόσφατο χωρισμό της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Miley Cyrus από τον Liam Hemsworth, οι οποίοι τον Δεκέμβριο του 2018 δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και λύθηκαν από αυτά τον μήνα που διανύουμε, συγκεντρώσαμε μερικά ακόμη ζευγάρια που αποφάσισαν να χωρίσουν σε χρόνο ρεκόρ.

Pamela Anderson-Nick Solomon

Μόλις 60 ημέρες διήρκησε ο γάμος τους. Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007 και παντρεύτηκε, όμως σε δύο μήνες ο γάμος τους ακυρώθηκε. Το 2014 ξαναπαντρεύτηκαν και ξαναχώρισα, όπως και το 2015 με την Pamela να κάνει λόγο για βίαιο sex από τον επαγγελματία παίκτη του πόκερ.

«Είναι σαν να βάζεις κάτι στο ψυγείο, το οποίο έχει χαλάσει. Αφού δεν ήταν καλό την πρώτη φορά, δεν θα είναι την δεύτερη. Πήρα το μάθημα μου πάντως» ανέφερε στην Έλεν ντε Τζένερις η ξανθιά σεξοβόμβα για τη σχέση της με τον Solomon.

Kim Kardashian-Kris Humphries

Μόλις 72 ημέρες διήρκησε ο γάμος τους, ο οποίος τελέστηκε το 2011. Μάλιστα, οι φήμες ήθελαν την Kim να παντρεύεται τον Kris για λόγους δημοσιότητας. Μετά τον χωρισμό τους, εκείνος έγραψε ένα δοκίμιο στο οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε πως εκείνη ήταν βάναυση μαζί του, ενώ τον χτυπούσε ότι της άγγιζε το χέρι μετά το μανικιούρ(!)

Renée Zellweger- Kenny Chesney

Το εν λόγω ζευγάρι του Hollywood παντρεύτηκε το 2005 και χώρισε το ίδιο έτος και μάλιστα μόλις 128 ημέρες μετά.

Φήμες που έκαναν τον γύρο των μέσων, ήθελαν ως αιτία χωρισμού τους το γεγονός ότι η ηθοποιός ανακάλυψε ότι ο τραγουδιστής σύζυγός της είναι ομοφυλόφιλος, κάτι που εκείνη διέψευσε κατηγορηματικά.

Bradley Cooper-Jennifer Esposito

Παντρεύτηκαν το 2006 και χώρισαν μέσα σε τέσσερις μήνες. Τα μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για πολλούς και έντονους καβγάδες, που τελικά οδήγησαν στο διαζύγιο.

Η ηθοποιός μάλιστα κυκλοφόρησε το 2014 ένα βιβλίο, στο οποίο χαρακτήρισε τους τέσσερις αυτούς μήνες «τοξικούς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved