Αντίνοος Αλμπάνης: Οι νέες εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας του - Τι λέει ο ίδιος; (photos)
Showbiz

Αντίνοος Αλμπάνης: Οι νέες εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας του - Τι λέει ο ίδιος; (photos)

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι μαχητής και δεν το βάζει κάτω παρά την περιπέτεια της υγείας του. 

Ο γνωστός ηθοποιός υπόκειται σε χημειοθεραπείες, κάτι που ο ίδιος έχει γνωστοποιήσει στο κοινό μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

Μια νέα του, όμως, ανάρτηση ήταν αρκετά χαρμόσυνη και εξέπληξε ευχάριστα. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι τα μαλλιά του αρχίζουν μέρα με τη μέρα να βγαίνουν ξανά, κάτι που τον χαροποίησε πολύ.

«Αραίωση και γκρι. Αλλά έχω μαλλιά και είναι Δευτέρα! Γενικά τα μαλλιά πέφτουν μέσα σε 2 με 3 εβδομάδες μετά την πρώτη χημειοθεραπεία. Κάποιοι άνθρωποι χάνουν τα μαλλιά τους σταδιακά ενώ άλλοι αμέσως αρχίζουν να χάνουν μαλλιά σε μεγάλες ποσότητες. Από τη δεύτερη χημειοθεραπεία οι περισσότεροι άνθρωποι φορούν ήδη περούκα, μαντήλι η καπέλο» έγραψε ο ηθοποιός.

Να θυμίσουμε ότι ο αγαπημένος ηθοποιός από την πρώτη στιγμή της περιπέτειάς του θέλησε να τη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Ήταν αρχές καλοκαιριού όταν ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκάλυπτε τον Γολγοθά που ανεβαίνει, ενώ οι φωτογραφίες που ανέβαζε προκαλούσαν αίσθηση μιας και είχε αποφασίσει να ξυρίσει τα μαλλιά του. Δεν έμεινε ούτε στιγμή εκτός δουλειάς, ακολουθώντας κανονικά το πρόγραμμα της περιοδείας της παράστασης "Κατά φαντασίαν ασθενής" στην οποία πρωταγωνιστούσε στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη.

Δείτε παρακάτω πρόσφατες φωτογραφίες του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved