Μαρία Μπακοδήμου: Η πιο υπέροχη φώτο από τις διακοπές της, που δεν πρέπει να χάσεις!
Showbiz

Μαρία Μπακοδήμου: Η πιο υπέροχη φώτο από τις διακοπές της, που δεν πρέπει να χάσεις!

Η Μαρία Μπακοδήμου απολαμβάνει ένα ξεχωριστό καλοκαίρι πριν ξεκινήσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της στο Open και τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει, «Το δικαστήριο της μόδας».

Η Μαρία Μπακοδήμου αφού απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά της και τους φίλους της στο Πήλιο συνεχίζει τις διακοπές της.

Η παρουσιάστρια αυτό το καλοκαίρι μας χάρισε υπέροχα στιγμιότυπα από τις ανέμελες στιγμές της και πόσταρε ακόμα μία υπέροχη φωτογραφία της στο instagram προδίδοντάς μας που βρίσκεται.

«Καλη εβδομάδα !! Είμαι εδω σε ένα απο τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια της Ελλάδας . Οι εκβολές του Αχελωου στο Ιόνιο , εκτός απο υπέροχες παραλίες σχηματίζουν ένα δέλτα που έχει χαρακτηριστεί σαν ένας απο τους πιο σημαντικούς υδροβιότοπους της Μεσογείου . Εδω συναντάς άγρια άλογα , αμμονηςιδες και σπάνια είδη πουλιών που βρίσκουν εδω καταφύγιο για το χειμώνα . Εδω συναντάς ακόμα και ίχνη των πολιτισμών -που δραστηριοποιήθηκαν στις κοίτες του - οπως συντρίμμια κάστρων , πλακόστρωτα μονοπάτια , τοξοτες γέφυρες κα. Είναι σπουδαία περιοχή να την επισκεφτείς και να την προστατεύεις» έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram της και δες την υπέροχη φωτογραφία της, που δεν πρέπει σίγουρα να χάσεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved