Σταματίνα Τσιμτσιλή: Θα τη λατρέψετε με αυτές τις νέες αρετουσάριστες φώτο με μπικίνι!
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Θα τη λατρέψετε με αυτές τις νέες αρετουσάριστες φώτο με μπικίνι!

Μετά από τρεις γέννες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαθέτει ένα υπέροχο κορμί, όπως μαρτυρούν οι νέες αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μπικίνι.

Η παρουσιάστρια συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάρο με τα τρία της παιδιά και κάθε φορά που πηγαίνει στην παραλία μαγνητίζει όλα τα βλέμματα με την εντυπωσιακή σιλουέτα της!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει για τα μυστικά της τέλειας σιλουέτας της: «Περνάω φάσεις. Κάποτε μπήκα στη διαδικασία να ασκηθώ εντατικά και να χάσω και τα τελευταία κιλά της εγκυμοσύνης και τα κατάφερα. Μετά πέρασα μια φάση που ξαναέφαγα. Γενικά με βοηθά το σώμα μου. Αν εξαιρέσεις ότι παίρνω στην κοιλίτσα αν φάω λίγο παραπάνω και όλοι με ρωτούν αν είμαι έγκυος, γενικά έχω σφιχτό σώμα και τα χρόνια γυμναστικής που έχω κάνει συμβάλλουν να το διατηρώ έτσι».

Και είχε αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο προσέχει την διατροφή της στο περιοδικό shape: «τρώω λίγο πιο στεγνά. Επίσης, αυτό που με βοήθησε είναι ότι έφερα πολύ νωρίς το βραδινό μου. Όταν σταμάτησα να τρώω στις 9:30 που ερχόταν ο Θέμης και άρχισα να τρώω στις 7, είδα μεγάλη διαφορά. Προσπαθώ να πίνω πολύ νερό και δε μου αρέσουν πολύ τα γλυκά».

Μετά την απόκτηση των τρίων παιδιών, όπως θα δείτε στις νέες αρετουσάριστες φωτογραφίες της διαθέτει κορμί που θα ζήλευαν πολλές εικοσάρες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved