Λαμπερό party γενεθλίων στη Μύκονο! (photos)
Showbiz

Λαμπερό party γενεθλίων στη Μύκονο! (photos)

Η όμορφη Ελληνίδα δημοσιογράφος, επιχειρηματίας και μάχιμη ρεπόρτερ, γιόρτασε τα γενέθλιά της στο αγαπημένο νησί των ανέμων συντροφιά με πολλούς καλούς φίλους και συνεργάτες, σε μια βραδιά που δεν έλειψε κανείς!

Η αγαπημένη δημοσιογράφος, φορώντας μια χρυσή τουαλέτα με κρύσταλλα διά χειρός Enny Monaco, έκλεψε πραγματικά τις εντυπώσεις!

Αφού πρώτα δείπνησε με στενούς φίλους σε γνωστό beach bar-restaurant, έσβησε τα κεράκια της τούρτας της σε κοσμοπολίτικο club, όπου αυτή την περίοδο εμφανίζεται ο καλός της φίλος Γιώργος Τσαλίκης, διασκεδάζοντας όλοι μαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες πίνοντας δροσιστικά cocktails με πολύ κέφι και πολύ χορό!

Η τριώροφη εντυπωσιακή τούρτα, στολισμένη με χρυσές αλλά και λευκές παιώνιες, ήταν δημιουργία του κορυφαίου pasty chef Ευάγγελου Χασιώτη.

Η τεράστια κόρωνα φτιαγμένη από ζαχαρόπαστα και ρινίσματα χρυσού, ήταν το highlight της βραδιάς!

Ανάμεσα στους καλεσμένους διακρίναμε τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες του αθηναϊκού fashion crowd του νησιού όπως τον Λάκη Γαβαλά, τον Τρύφωνα Σαμαρά και τη Shaya καθώς και πλήθος προσωπικοτήτων της δημόσιας ζωής και του επιχειρηματικού κόσμου όπως τη γνωστή δικηγόρο Έλενα Μπαϊράμη.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ποια είναι η δημοσιογράφος που γιόρτασε τα γενέθλιά της στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved