Γάμος Ευρυδίκης-Κατσιώνη: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους (exclusive videos+photos)
Showbiz

Γάμος Ευρυδίκης-Κατσιώνη: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους (exclusive videos+photos)

Γάμος Ευρυδίκης-Κατσιώνη: Την απόλυτη ευτυχία έζησαν χθες το βράδυ, στην ομορφότερη ημέρα της ζωής τους η Ευρυδίκη και ο Μπομπ Κατσιώνης, στον γάμο τους.

Το ζευγάρι ενώθηκε χθες το απόγευμα με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Παλαιοπαναγιά Παιανίας και η νύφη έλαμπε μέσα στο υπέροχο και πολύ ρομαντικό νυφικό της που είχε φτιάξει ειδικά για εκείνη ο Στέλιος Κουδουνάρης, με τον οποίο η τραγουδίστρια διατηρεί στενή φιλία.

Κουμπάρα του ζευγαριού η Έλενα Γεωργανά, η οποία είναι η κολλητή φίλης της Ευρυδίκης, που τώρα πια έγινε και οικογένεια και ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Ανάμεσα στους καλεσμένους εντοπίσαμε τον Γιώργο Θεοφάνους με τη σύζυγό του, Βίλλυ, την Πέγκυ Ζήνα, τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, το Μιχάλη Μόσχου, τον Γιάννη Πουλόπουλο και την Κική Τσόλκα.

Την παράσταση, μετά -βέβαια- από τη νύφη, έκλεψε ο στολισμός της εκκλησίας με λευκά λουλούδια με τον χώρο να μοιάζει πραγματικά παραμυθένιος.

Από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η νύφη έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον μονάκριβο γιο της, τον Άγγελο ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό της συνεχώς.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τον γάμο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved