Ο έρωτας… ξεχείλιζε στην προβολή της νέας ταινίας του Γαβρά! Τα ζευγάρια που έκλεψαν τις εντυπώσεις
Showbiz

Ο έρωτας… ξεχείλιζε στην προβολή της νέας ταινίας του Γαβρά! Τα ζευγάρια που έκλεψαν τις εντυπώσεις

Τρυφερές αγκαλιές, λαμπερά χαμόγελα και πολύς έρωτας επικράτησαν στo Μέγαρο Μουσικής όπου έγινε η προβολή της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά με τίτλο "Ενήλικοι στην Αίθουσα"

Ο τίτλος της ταινίας πολύ εύκολα θα μπορούσε να μετατραπεί σε "Ερωτευμένοι στην αίθουσα" ειδικά για την προβολή της στο Μέγαρο Μουσικής αφού όλοι οι πρωταγωνιστές και γενικότερα συντελεστές της εμφανίστηκαν με τις συντρόφους τους.

Λάμποντας από ευτυχία και έρωτα όλοι, έδειξαν να απολαμβάνουν αυτή την τόσο όμορφη στιγμή τους. Ο Χρήστος Λούλης ο οποίος στην ταινία υποδύεται τον Γιάνη Βαρουφάκη, είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του Έμιλυ Κολιανδρή ενώ και ο Γιάνης Βαρουφάκης, στο βιβλίο του οποίου στηρίχτηκε το σενάριο της ταινίας συνοδευόταν από τη σύζυγό του Δανάη Στράτου.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης που στην ταινία υποδύεται τον Αλέξη Τσίπρα κρατούσε σφιχτά από το χέρι τη σύντροφό του Λένα Δροσάκη με την οποία έχουν αρχίσει πλέον να μη νιώθουν άβολα μπροστά στη θέα του φωτογραφικού φακού που τους απαθανατίζει μαζί, σε αντίθεση με τον πρώτο καιρό της σχέσης τους που προσπαθούσαν να κρύψουν ότι είναι ερωτευμένοι.

Λαμπερός και ευτυχισμένος φυσικά και ο Κώστας Γαβράς σε σπάνια δημόσια εμφάνισή του με τη σύζυγό του Μισέλ.

Δείτε φωτογραφίες των ερωτευμένων ζευγαριών από τη βραδιά προβολής της ταινίας στην gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved