Αποκλειστικό: Είναι ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια και δεν το είχε πάρει είδηση κανείς! (photos)
Showbiz

Αποκλειστικό: Είναι ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια και δεν το είχε πάρει είδηση κανείς! (photos)

Τελικά, αυτό που λένε κάποιοι επώνυμοι, πως όταν θέλεις να διαφυλάξεις την προσωπική σου ζωή, μπορείς να το κάνεις, βρίσκει... εφαρμογή σε ένα ζευγάρι celebrities που κατάφεραν να κρατήσουν τον έρωτά τους μυστικά για τρία ολόκληρα χρόνια. 

Είναι ευτυχισμένοι, λοιπόν εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια, κυκλοφορούν μαζί, φωτογραφίζονται και μαζί αλλά κανείς δεν γνώριζε ότι είναι ερωτευμένοι και μάλιστα πολύ.

Εκείνος, ένας από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές κοσμημάτων της χώρας μας που έχει κλέψει την καρδιά των celebrities και εκείνη μία από τις πιο σικ παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ η οποία δοκίμασε και τις δυνάμεις της στο My Style Rocks αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Προσφάτως, οι δυο τους έκαναν κοινή βραδινή έξοδο σε γνωστό στέκι της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Amber στο Σύνταγμα και φυσικά, τα φλας άστραψαν όταν εμφανίστηκαν.

Οι τρυφερές ματιές τους και οι αγκαλιές τους κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν άφησαν και πολλά περιθώρια στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους να μην καταλάβουν το γλυκό μυστικό τους.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποιους πρόκειται αλλά και φωτογραφίες από την πρόσφατη έξοδό τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved