Η Μαρία Κορινθίου σε ρόλο έκπληξη και έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί! (photos)
Showbiz

Η Μαρία Κορινθίου σε ρόλο έκπληξη και έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί! (photos)

Η Μαρία Κορινθίου δεν σταματάει να μας εκπλήσσει! Τώρα, ένας νέος ρόλος πρόκληση τής κέντρισε το ενδιαφέρον και είπε το ναι! 

Αυτή τη φορά η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού ενός πολλά υποσχόμενου καλλιτέχνη.

Ο λόγος για τον Παύλο Μελή, ο οποίος είναι χαρισματικός τραγουδιστής και μουσικός που ξεχωρίζει για την γνήσια λαϊκή φωνή του, βρίσκεται στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας του αφού κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο “Πραγματικά” σε στίχους Ελένης Γιαννατσούλια και μουσική του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη Πάνου Καπίρη.

Το εντυπωσιακό video clip του τραγουδιού γυρίστηκε στα μαγικά τοπία των Ραχών Φθιώτιδας, στους πολυχώρους “NISI” & “Saloon Park el Paso” ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Γιάννης Παπαδάκος. Πρωταγωνίστρια του video clip είναι η μοναδική Μαρία Κορινθίου.

Την παραγωγή και την ενορχήστρωση ανέλαβε ο Αποστόλης Μαλλιάς και τα BΚ Studios ενώ το styling για τις ανάγκες του video clip επιμελήθηκε ο στυλίστας Κώστας Ζήσης, το hair styling η Λίτσα Μαραμή ενώ το make up η Ρούλα Δημητριάδου.

Η ολοκαίνουργια επιτυχία του Παύλου Μελή που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα, αναμένεται να γίνει το απόλυτο hit του χειμώνα!

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από το βίντεο κλιπ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved