Δημητροπούλου-Ρουσσέτος: Η πρώτη δημόσια έξοδος του ζευγαριού είναι γεγονός (photos)
Showbiz

Δημητροπούλου-Ρουσσέτος: Η πρώτη δημόσια έξοδος του ζευγαριού είναι γεγονός (photos)

H Ευγενία Δημητροπούλου κι ο Δημήτρης Ρουσσέτος φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί.

Οι δύο τους εί­ναι μαζί από τον Ιούνιο και όσοι ζουν κοντά τους λένε πως εί­ναι αχώριστοι και ο ερωτάς τους φουντώ­νει μέρα με τη μέρα. Μάλιστα, η ηθοποιός δεν σταματάει να λέει στο φιλικό της κύκλο ότι είναι πιο ευτυχι­σμένη από ποτέ και να μιλά συνέχεια για το "Δημήτρη της", όπως τον αποκαλεί με αγάπη.

Όπως λένε οι φίλοι τους, το αγαπη­μένο ζευγάρι ετοιμά­ζεται να μείνει μαζί κάτω από την ίδια στέγη και προσπαθεί να κρατάει τη ζωή του μακριά από τα φλας των φωτογράφων για αυτό και μέχρι πρό­σφατα δεν είχε κάνει καμία κοινή εμφάνιση σε κοσμική εκδήλωση. Η Ευγενία όχι απλώς χαμογελά ξανά, αλλά φαίνεται ότι ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού γλύπτη.

Το όμορφο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει την πρώτη επίσημη δη­μόσια έξοδο του στο γάμο της Δήμητρας Λαζαράτου της top pr των επωνύμων- κι όπως ήταν φυσικό οι φωτογράφοι κυριολε­κτικά έπεσαν πάνω τους. Οι ίδιοι, όχι μόνο δεν προσπάθησαν να τους αποφύγουν, δείχνοντας ότι δεν έχουν απολύτως τίποτα να κρύψουν, αλλά ήταν χαλαροί και ήρε­μοι και πόζαραν αγκα­λιά, λάμποντας από ευτυχία. Όπως όλα δείχνουν έχουν χημεία και πορεύονται μαζί για τα καλύτερα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved