Κατερίνα Λέχου: Οι σόλο εμφανίσεις της που συζητιούνται! Τι συμβαίνει; (photos)
Showbiz

Κατερίνα Λέχου: Οι σόλο εμφανίσεις της που συζητιούνται! Τι συμβαίνει; (photos)

Η Κατερίνα Λέχου πριν από λίγες ημέρες είχε πρεμιέρα με την παράσταση Αρχιμάστορας Σόλνες όπου πρωταγωνιστεί και έδειχνε εκείνο το βράδυ να απολαμβάνει την επιτυχία που είχε.  

Η ηθοποιός με χαμόγελο υποδέχτηκε όλους τους φίλους της στο καμαρίνι της και άκουσε τα καλύτερα λόγια για την ερμηνεία της στο πλευρό του Γρηγόρη Βαλτινού και έδειχνε πραγματικά χαρούμενη.

Τι γίνεται, όμως στην προσωπική της ζωή; Η ηθοποίος έχει πάρα πολύ καιρό να εμφανιστεί κάπου δημόσια με τον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη ο οποίος, ομολογουμένως δείχνει μια αποστροφή στη δημοσιότητα.

Δεν του αρέσει καθόλου να παίρνει... φως η προσωπική του ζωή με την Κατερίνα Λέχου η οποία επίσης θέλει να μιλάει μόνο μέσα από την δουλειά της και μόνο μέσα από αυτήν.

Δεν είναι άλλωστε, τυχαίο το γεγονός ότι ο γάμος του ζευγαριού το καλοκαίρι του 2013 είχε γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα στην Πάτμο και παρουσία μόνο πολύ δικών τους ανθρώπων.

Δεν ήθελαν να μοιραστούν αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους με κανέναν άλλον παρά μόνο με τους ανθρώπους που ήξεραν πως θα χαίρονταν με τη χαρά τους.

Έκτοτε, οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι μετρημένες στα δάχτυλα και μάλιστα η τελευταία κοινή εμφάνισή τους ήταν στις 31 Ιαουναρίου του 2018 σε θεατρική πρεμιέρα και έκτοτε δεν τους έχουμε ξαναδεί μαζί.

Γι' αυτό και δεν θα μπορούσαν να μη συζητηθούν οι τελευταίες πρόσφατες σόλο έξοδοι της Κατερίνας Λέχου σε πρόσφατες θεατρικές πρεμιέρες όπως και το γεγονός ότι ο πρώην πολίστας δεν ήταν στο πλευρό της στη μεγάλη πρεμιέρα της στο θέατρο Ιλίσια.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ζευγαριού αλλά και των πρόσφατων σόλο εμφανίσεων της ηθοποιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved