Μαργαρίτα Παπανδρέου: Ζει τον απόλυτο έρωτα – Αυτός είναι ο σύντροφός της (photos)
Showbiz

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Ζει τον απόλυτο έρωτα – Αυτός είναι ο σύντροφός της (photos)

H Μαργαρίτα Παπανδρέου είναι ερωτευμένη και βιώνει όμορφες στιγμές.

Η όμορφη κόρη του πρώην πρωθυ­πουργού Γιώργου Παπανδρέου και της Άντας ζει τον απόλυτο έρωτα, και μάλιστα δεν διστάζει να το αποκαλύψει. Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου εδώ και περίπου μισό χρόνο είναι ερωτευμένη με τον Νίκο, ο οποίος είναι επιχειρηματίας και ζει στην Αθήνα. Οι δυο τους, μάλιστα, έκαναν και την πρώτη δημόσια επίσημη εμφάνιση στη συναυλία του Σταύρου Ξαρ­χάκου στο Ηρώδειο, την περασμένη εβδομάδα.

Μαζί τους ήταν και ο πα­τέρας της Μαργαρίτας, Γιώρ­γος Παπανδρέου, που, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλ­λοντος του πρώην πρωθυ­πουργού, συμπαθεί και εκτιμά πολύ τον Νίκο, αφού βλέπει την κόρη του ευτυχισμένη στο πλευρό του. Μετά τη συναυ­λία, ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την κόρη του και τον σύντροφο της επισκέφτηκαν τον σπουδαίο καλλιτέχνη και πόζαραν όλοι μαζί στον φω­τογραφικό φακό.

Είναι ερωτευμένη και χαρούμενη!

Ο Νίκος με τη Μαργαρίτα γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας μεταξύ τους.

Έχουν σχέση εξ αποστάσεως, αφού εκείνη ζει στην Κρήτη και εκείνος στην Αθή­να, όμως για χάρη του ερωτά τους είναι και οι δύο με μια βαλίτσα στο χέρι.

Στο παρακάτω φωτογραφικό album θα δείτε τον άντρα που στέκεται στο πλευρό της 29χρονης Μαργαρίτας και την κάνει να χαμογελά…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved