Μελέτης Ηλίας: Σπάνια βραδινή έξοδος με τη σύζυγό του στα μπουζούκια (photos)
Showbiz

Μελέτης Ηλίας: Σπάνια βραδινή έξοδος με τη σύζυγό του στα μπουζούκια (photos)

Σπάνια βραδινή έξοδο και μάλιστα για διασκέδαση έκανε ο Μελέτης Ηλίας με τη σύζυγό του Θέμιδα Βουτσινά οι οποίοι έδειξαν να το καταδιασκεδάζουν. 

Το ζευγάρι βρέθηκε πριν από μερικά βράδια στην πρεμιέρα του Νίκου Οικονομόπουλου στο Κέντρο Αθηνών και έδειχναν και οι δύο πολύ ευδιάθετοι και αποφασισμένοι να περάσουν καλά με τις ερμηνείες των επιτυχιών του τραγουδιστή.

Μάλιστα, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ποζάρουν στους φωτογραφικούς φακούς χαμογελώντας, δείχνοντας πολύ ευτυχισμένοι.

Οι παλιές κακές στιγμές του παρελθόντος, όπως φαίνεται, ανήκουν στο οριστικό παρελθόν για το ζευγάρι που όπως έχει αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός χρειάστηκε να πάει σε σύμβουλο γάμου για να αποφύγει έναν χωρισμό και ένα επώδυνο διαζύγιο. Μάλιστα, όταν είχε ερωτηθεί γι' αυτό, είχε πει:

«Επειδή υπάρχει πολύ μεγάλη αγάπη, θεωρώ ότι δεν θα το είχαμε διαλύσει, αλλά θα είχαμε δυσκολευτεί αρκετά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βελτιώθηκε πολύ η σχέση μας από τότε που απευθυνθήκαμε σε σύμβουλο γάμου. Και το βασικότερο είναι ότι μάθαμε πολύ καλύτερα τους εαυτούς μας».

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά και φυσικά είναι και για τους δύο η απόλυτη προτεραιότητα.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού από την έξοδό του αλλά και όμορφα και ευτυχισμένα οικογενειακά στιγμιότυπα του ηθοποιού με τα παιδιά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved